Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van a legelső...

Mi értelme van a legelső közös szexről fényképet csinálni és kirakni facebookra?

Figyelt kérdés

Nem az első tininél látom ezt.

Látszik, hogy nincs a felsőtestükön ruha, csókolóznak, és oda van írva, hogy "legelső"

Ennek mi értelme van? Most akkor nagyon menő lennék ha kiírnám naponta, hogy milyen jót szexeltem a barátommal?:P

16/L

2011. máj. 2. 09:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
na ilyet még nem láttam :O de marha gáz
2011. máj. 2. 09:58
 2/19 A kérdező kommentje:

Azt hittem az első ilyennél, hogy ez valami hú-de-nagyon-egyedi marhaság.. De hogy most láttam kb a 10.-et... hát.. Eléggé elgondolkodtató...

Különben meg marha jót szexelhettek ha még képet csinálni is volt idő.. :D Ááá de hülyeség

2011. máj. 2. 09:59
 3/19 napietus ***** válasza:
100%
én sem láttam még ilyet, de szánalmas.
2011. máj. 2. 10:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
gáz
2011. máj. 2. 10:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd megbánják...
2011. máj. 2. 10:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, aki most nagyon ideges a kompromittáló fotók miatt. Nem értem, hogy tini szerelem és 2 hónap együtt járás esetén miért kell ebbe belemászni. Most tanul belőle a csajszi. Legközelebb tuti óvatosabb lesz.
2011. máj. 2. 10:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Legalább nem csak szerintem gáz.. Megnyugtató. Pedig azt hittem már, hogy én vagyok ilyen fura és ciki, hogy nincs ilyen képem :D
 8/19 A kérdező kommentje:
Miért, valahol máshol látta viszont a fotóit, vagy miért ideges?
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Erről még nem hallottam de nem is baj,hogy nem láttam mert ez szánalmas szerintem.

Nem attól lesz valaki felnőtt ember mert a szexuális tartalmú képeket,videókat felteszik internetre!Mikor én elvesztettem a szüzeségem nem reklámoztam magam úton útfélen,az anyukámmal és a legjobb barátnőmmel beszéltem meg és kész!

22/N

2011. máj. 2. 10:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még ezt szerencsére nem láttam.

És annak mi értelme van, hogy azzal dicsekszünk, hogy "Hánytam a 8 pohár pezsgőtől" meg "Úúúúú de másnapos vagyok"???

Én csak annyit szoktam írni hogy "jó buli volt", mindenki tudja mire gondolok. Egyébként nem hiszem, hogy népszerűbb lennél, ha kiírnád, hogy milyen jó szex volt. Nem úgy hangzik a kérdésed, mint akinek erre a hülyeségre fogékony barátai vannak.

Szintén 16/l

2011. máj. 2. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!