Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van a legelső...

Mi értelme van a legelső közös szexről fényképet csinálni és kirakni facebookra?

Figyelt kérdés

Nem az első tininél látom ezt.

Látszik, hogy nincs a felsőtestükön ruha, csókolóznak, és oda van írva, hogy "legelső"

Ennek mi értelme van? Most akkor nagyon menő lennék ha kiírnám naponta, hogy milyen jót szexeltem a barátommal?:P

16/L

2011. máj. 2. 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
És ki csinálta a képet róluk? Én még csókos képet se teszek fel,nem hogy olyat amin szexelek valakivel..vagy legalábbis készülök rá
2011. máj. 2. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
na igen! Azért a piás fotókból több van. nem értem, hogy miért kell vele pont a neten dicsekedni, hogy éppen, hogyan ölelgette valaki a wc-t.
2011. máj. 2. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:
16%

Sajnos nekem nincsenek ilyen ismerőseim. :(

F/22

2011. máj. 2. 10:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez tényleg gáz. Valaki elmenti, kikerül pl. napiszarra, vagy tündérmackóra, és onnantól meg már bármi lehet.

Vagy ha nem veszi le, akkor még ha állást akar találni...

Meg eleve szerintem a legtöbb ember úgy gondolkodik, mint a kérdező. Minek könyvelik már el?

21/L

2011. máj. 2. 10:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy már nincs facebookom!
2011. máj. 2. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

1. dicsekvés, hogy van kivel, és milyen nagy a szerelem

2. hülyeség, hogy ingyen mutogatják. Egy szexújságban szolidabb pózokkal megkeresnek egy vagyont.

2011. máj. 2. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már ne legyetek ilyen maradiak, én is ki szoktam posztolni az ilyesmit... Szeretnétek pár fotót látni?
2011. máj. 2. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
infantilis és... gáz...
2011. máj. 2. 14:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát szerintem nem vagyunk maradiak, én meg főleg nem a 16 évemmel..

De még eszembe sem jutott kiírni azt, hogy milyen jót szexeltem a barátommal. Szerintem ez nagyon gáz

2011. máj. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!