A keresztanyám mutogatni akar rólam egy fényképet, de én nem akarom. Beleszóljak?
Figyelt kérdés
Az esküvőjén koszorúslány voltam, de sok ok miatt nem éreztem jól magam. Alapból is csúnyának meg másoknál rosszabbnak tartom magam, de az esküvőn a többi k.lányhoz képest sok mindenből kihagytak, kirekesztett voltam, egy szenvedés volt a nap. A videót is egyszer megnéztem, de ha rá gondolok vagy meglátom magam k.lány ruhában, rosszul vagyok. Dicsértek hogy szép vagyok, de nem éreztem úgy magam. Azt mondta megbeszélte a kölcsönzőssel hogy felraknak majd rólunk egy képet a honlapra, de nem akarom. Szóljak ezért?2011. dec. 10. 20:53
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy szólj. És ha mégis felteszik, szólj a kölcsönzősnek, hogy vegye le.
2/6 anonim válasza:
Az ő napjuk volt, nem a tied. Szerintem ne szólj, ne rontsd el az önsajnálatoddal meg a nyomoroddal az ő örömük, már bocsánat. Ha mondjuk hupilila-sárga cirkuszi kosztümbe öltöztettek volna, gyümölcskosárral a fejeden, akkor megérteném. Így nem igazán, főleg, hogy a kölcsönző honlapján úgyis max vadidegenek látják, akik nem is ismernek.
3/6 anonim válasza:
Akkor is joga van beleszólni, hogy mi kerül fel róla a netre. Photoshop-pal leszedik a képről, kétperces meló.
4/6 tekike99 válasza:
Igen, szólj. A te arcod, te döntsd már el, hogy díszelegjen. Ez különben is a kölcsönzősnek reklám, nem a keresztanyádnak öröm.
6/6 bánomisén válasza:
Persze, szólj nyugodtan. Biztosan találnak olyan képet is, ami megfelel nekik és te nem vagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!