Hogy szerzetnék meg egy régi fényképet, ami olyan rokonoknák van, akik szóba sem állnak velünk?
Figyelt kérdés
Ez a fénykép mamám anyukájáról készült.íhiába is kérném, nem adnák ide.Az unokájuk annyi diős mint én, de ő meg visszamondaná, nem adná ő sem ide.Akkor hogyan szerezhetném meg.Tippeket, ötleteteket várok.2011. nov. 20. 12:53
1/8 anonim válasza:
Kérdezted már tőlük vagy elkönyvelted, hogy úgysem adnák? Esetleg valami közös ismerősötökkel beszélj, hogy kérje el (az, hogy mondja-e az ismerős, hogy neked lesz vagy sem, az rád van bízva).
2/8 anonim válasza:
Mi lenne,ha megmondanád becsülettel,hogy el szeretnéd kérni,mert fényképet akarsz róla csináltatni,hogy Neked is meglegyen és utána visszaadod??
Azért mert a felnőttek nem beszélnek egymással,Neked nem kell segíteni haragudni.Ha meg sem próbálod,akkor biztos nem fog menni.DE vissza kell adni ám!!!!
3/8 A kérdező kommentje:
Olyan rosszindulatúak hogy nem is engednék elmondani mit akarok, nagyon rosszb van a család.
2011. nov. 20. 15:08
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy találtam egy közös ismerőst, de ő milyen indokkal kérje el a képet?
2011. nov. 20. 19:23
5/8 anonim válasza:
vmilyen emlékkönyvet akar csináltatni, össze akar gyűjteni pár képet, naptárat akar csináltatni, meg akarja mutatni vkinek...
6/8 A kérdező kommentje:
vmit kitalálok!!!!
Még várok ötleteket.
2011. nov. 21. 10:55
7/8 anonim válasza:
mondja azt h családfát akar összeállítani képekkel...
8/8 A kérdező kommentje:
A közös ismerős nem családtag, ezt elfelejtettem írni, hanem a (30 éves) unoka munkatársa volt.Aki az én ismerősöm is.
Ezért furcsa lenne ha elkérné pont a dédmama képeit.
2011. nov. 22. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!