Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekes nők szerintetek...

Gyermekes nők szerintetek hülyeséget töröm a fejem?

Figyelt kérdés

Rég óta együtt élek a párommal, van is közös gyerekünk az esküvő még nem igazán került szóba, igaz eddig nem is érdekelt a dolog.

De ahogy a gyerek megszületett és ezer meg ezer nyomtatványt kell kitöltenem mindenfelé ahol persze első kérdések között szerepel az, hogy házas-e, így elkezdet zavarni, hogy miért nem házasodunk össze.

Arra gondoltam, mivel annyira jól nem állunk anyagilag, hogy szép nagy lagzit csináljunk és nem is akarom páromat ezzel is terhelni. Így nagyon gáz lenne ha én minden hónapban vásárolnék valamit ami kelleni fog majd és mikor minden készen áll akkor elmondanám neki, hogy én ezeket a dolgokat miért is vettem. Neki csak annyi lenne a dolga, hogy eljön velem aláírni?! Ezek összegyűjtésére max két évre gondoltam, amíg itthon leszek a babával.

2012. jan. 27. 14:51
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
kösz
2012. jan. 30. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!