Miért van az hogy barátnőm álmában kattog? Nagyon idegesítő és nemtudok töle elaludni! Mit tegyek? Minden levegővétel után kattan egyet valami a szájában. Mi lehet? Ne írjatok hülyeséget hogy lenyelte a vekkert meg ilyenek. Mit tegyek?
Én is csináltam gyerekkoromban .. szerencsére elmult. Nálam a nyelési reflex volt, egyszerüen szomjas voltam.
Küld el egy fül-orr-gégészhez, nézze meg van-e szervi baj.
Tényleg küld el orvoshoz ... abból baj még nem volt.
3.
Én ha nagyon mélyen alszom, kattog a torkom. A bátyám átrendezte a szobáját, mivel a gopszkartonfal két oldalán voltak az ágyaink, és egész éjjel azt hallgatta.
Azóta már elköltöztem, gyerekem lett. Egyszer ott aludtunk anyukáméknál, és mesélte, hogy babaként olyan mohó voltam, hogy szopi közben hatalmas vákumot csináltam és mindíg kattogó hangot hallattam. Éjjel meghallgatott (otthon agyonvert módon alszom) másnap elújságolta, hogy ugyanazt a hangot hallatom most is!
Elgondolkodtató.
Lehet hogy mélyen a tudatom alatt erről álmodom egész éjjel. Ja a kevésbe mély álmomban pedig dumálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!