Miért van az hogy barátnőm álmában kattog? Nagyon idegesítő és nemtudok töle elaludni! Mit tegyek? Minden levegővétel után kattan egyet valami a szájában. Mi lehet? Ne írjatok hülyeséget hogy lenyelte a vekkert meg ilyenek. Mit tegyek?
Ha azt hiszed, hogy a horkolást egy tapasz megoldja...
párom annyira horkol időnként, hogy van, hogy 2 ajtót kell becsukjak magunk között hogy aludni tudjak tőle. A terhességem elején éjjel is rosszul voltam sokszor, fejfájósabb napokon, ő átment a nappaliba hogy ne zavarjon, becsuktuk az ajtót, és semmit nem ért. Akkor átköltöztem a leendő gyerekszoba padlójára(!!!), hogy legyen köztünk 2 ajtó. Ugyan kemény volt a parkett, de inkább az mint a mennyezetrepesztő horkolás.
Füldugót próbáltad? A férjem azzal tud csak aludni mellettem.
kattogós-dumálós
Különben ezt meg kell osztanom veletek, kifeküdtem páromtól... :)
Egy buli után voltunk, ahol ő elég rendesen fogyasztott alkoholt. Itthon összebújtunk-forma, és elaludt a vállamon, mondom neki, mozog a gyerek. Erre ő:
"De semmi köze a spermához. A kislány fejében is 3 évig volt, anyámnak 2."
(előző este a Monsters inside me-t néztük a discovery-n, parazitákról ahol egy kislány fejében valami féreg volt.)
Padlórafekvős kismama :)
Testverem es anyukam is csinalja ezt, szoval tudom, mirol beszelsz. Pontosan nem tudom, mitol van, talan valami mozdul a garatban...
Engem is nagyon idegesitett, de nem tudom, van-e erre ellenszer es hogy orvos foglalkozik-e vele. Szerintem nem szervi baj es nem is olyan, mint a horkolas, szoval nem valoszinu, hogy meg tudjak-e oldani. Mindenesetre nem olyan hangos, mint egy horkolas, hanem inkabb idegesito. El kell mondanod a baratnodnek, de nem hiszem, hogy barmit is tudna tenni ellene. Beszeljetek meg, mi legyen a megoldas. (pl kulonalvas)
Nálunk akkor horkol meg kattog a férjem ha hanyatt fekszik.
Mond meg neki hogy oldalt feküdjön. Ha oldalán fekszik akkor nem fog se horkolni se kattogni.
Ismerös.A férjem úgy horkol,hogy a falra lehet mászni.Mink külön alszunk amíg a gyerekek picik....
Nincs más megoldás,mert a gyerekkel kelek minden éjjel 3x 4x a férjemtöl meg nem tudok aludni.A lányom csikorgatja a fogait az apjával együtt....
Hát ez van."türni" kell. :D
Használj füldugót.Amíg nem voltak gyerekek nálunk bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!