Ez valóban ennyire idegesítő tulajdonság?
Párom szerint sokat nyafogok és nagyon „hisztis” tudok lenni. Azt mondja, van, amikor kifejezetten aranyos, de van hogy már nem bírja elviselne és legszívesebben világgá futna. Én nem gondolnám, hogy kirívóan sokat nyafognék/hisztiznék bár az is tény, hogy hajlamos vagyok rá. Plusz még rendkívül akaratos is vagyok.
De ilyen vagyok, nem tudok más lenni.
Szerintetek ez valóban idegesítő tulajdonság? És változtatnom kellene a viselkedésemen?
Bocs de egy hisztis akkaratos pi'ánál aligha van rosszabb,
probálj légzés technikákat, a hiszti csak egy eszköz amit tudsz kontrolálni.
Hosszú távon nagyon nehéz elviselni az örökös hisztit,nyafogást és az akaratosságot.
Önfegyelemmel tudsz rajta változtatni.
Igen, érdemes változtatni.. Kérd meg, hogy szóljon, jelezzen valamivel, amikor nyafogsz, vagy hisztizel És ne sértődj be, hanem szól, ha igyekezz észrevenni.. talán így jobban feltínik neked is, és jobban visszafogod magad.
"De ilyen vagyok, nem tudok más lenni. "
Ha eleve ilyeneket mondasz, akkor persze, hogy nem tudsz változtatni.
23 vagyok. Ő/29
Van, hogy imádja hogy ilyen vagyok de van hogy besokall. Nem hiszem, hogy elnőném. De akkor megpróbálok jobban oda figyelni.
Szerintem is nagyon idegesítő tulajdonság!
De nem az a lényeg, mi mit gondolunk, hanem hogy a barátod jelezte ezt feléd, tehát ő problémának tartja. Az ő kedvéért érdemes átgondolnod és változtatnod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!