Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban ennyire idegesítő...

Ez valóban ennyire idegesítő tulajdonság?

Figyelt kérdés

Párom szerint sokat nyafogok és nagyon „hisztis” tudok lenni. Azt mondja, van, amikor kifejezetten aranyos, de van hogy már nem bírja elviselne és legszívesebben világgá futna. Én nem gondolnám, hogy kirívóan sokat nyafognék/hisztiznék bár az is tény, hogy hajlamos vagyok rá. Plusz még rendkívül akaratos is vagyok.

De ilyen vagyok, nem tudok más lenni.

Szerintetek ez valóban idegesítő tulajdonság? És változtatnom kellene a viselkedésemen?

2011. okt. 14. 21:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod panaszkodik, akkor igen.
2011. okt. 14. 21:51
 2/18 x) ***** válasza:
66%
Egy idő után tényleg nagyon irritáló... igazából nem tudom mit lehet tenni ellene egyik barátnőmet már másfél éve próbálom leszoktatni róla.
2011. okt. 14. 21:55
 3/18 anonim ***** válasza:
62%

Bocs de egy hisztis akkaratos pi'ánál aligha van rosszabb,

probálj légzés technikákat, a hiszti csak egy eszköz amit tudsz kontrolálni.

2011. okt. 14. 21:57
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Hosszú távon nagyon nehéz elviselni az örökös hisztit,nyafogást és az akaratosságot.

Önfegyelemmel tudsz rajta változtatni.

2011. okt. 14. 22:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdemes változtatni.. Kérd meg, hogy szóljon, jelezzen valamivel, amikor nyafogsz, vagy hisztizel És ne sértődj be, hanem szól, ha igyekezz észrevenni.. talán így jobban feltínik neked is, és jobban visszafogod magad.

"De ilyen vagyok, nem tudok más lenni. "

Ha eleve ilyeneket mondasz, akkor persze, hogy nem tudsz változtatni.

2011. okt. 14. 22:18
 6/18 bánomisén ***** válasza:
100%
Szerintem azokat a dolgokat, amik miatt nyafogsz vagy hisztizel, akár szépen is el tudod mondani a párodnak. Válaszd ezt az utóbbit és akkor mindketten jól jártok. Te megkönnyebbülsz, mert kimondod, ami a bögyödben van, ő pedig nem hallgatja a hisztit, hanem megtudja, hogy éppen mi a gondod.
2011. okt. 14. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Az is sokat szàmit, hogy hàny éves vagy? Szerintem elõbb-utóbb el fogod hagyni ezt a szokàsodat? Lehet, hogy csak szeretsz egy kicsit kényeskedni a baràtod elõtt.
2011. okt. 14. 22:21
 8/18 A kérdező kommentje:

23 vagyok. Ő/29

Van, hogy imádja hogy ilyen vagyok de van hogy besokall. Nem hiszem, hogy elnőném. De akkor megpróbálok jobban oda figyelni.

2011. okt. 14. 22:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Igy van figyelj önmagadra és akkor jobb lesz mind2-oknek. Valóban 23 éves korban nem illik tùlzàsba vinni dolgokat,amivel zavarhatunk màsokat.
2011. okt. 14. 22:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon idegesítő tulajdonság!

De nem az a lényeg, mi mit gondolunk, hanem hogy a barátod jelezte ezt feléd, tehát ő problémának tartja. Az ő kedvéért érdemes átgondolnod és változtatnod rajta.

2011. okt. 14. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!