Idegesítő szokás a "szagolgatás"?
Páromat idegesíti, hogy mindent szagolgatok.
Azért az hogy mindent, az sem igaz.
Ha kimosom pl az ágyneműt, olyan jó érzés este belefeküdni, belebújni, és ilyenkor egyszer kétszer beleszagolok a kispárnába, vagy a nyakamig felhúzom a takarót és úgy.
A friss ruha illatát is nagyon szeretem.
Azonkívül a tejet és a tejtermékeket fogyasztás előtt mindig megszagolom, még akkor is ha akkor bontottam fel. Ez lehet egy rossz szokás, de nyáron nem egyszer jártunk már úgy, hogy megvettük a tejet és eleve rossz volt, túrós én meg kiöntöttem, nem is figyeltem oda, és lehúztam, észre sem vettem hogy rossz, csak utána, és kihánytam. Nah azóta szaglászom mindig a tejtermékeket.
És párom folyton anyámhoz hasonlítgat! Aki valóban idegesítően szaglászgat, mert pl bejön a szobámba és mint valami kutya szagol, hogy szellőztetni kéne meg mi ez a szag :S Meg ha le van dobva egy ruhám és nem teszem el rögtön és meglátja, akkor ott szaglássza hogy nem kell-e kimosni, még akkor is ha párom a szobában van. Tök gáz, ezt párom is utálja, én is, de miért hasonlítgat folyton anyámhoz? Én a jó illatokat szeretem egyszer-kétszer megszagolni, de nem a büdöset szaglászom, aztán meg húúúú rosszul vagyok tőle.
22L 27F
Mintha én írtam volna...:-)
Én is "szagolgatós" lány vagyok és a vőlegényem többször mondta már, hogy ne csináljam.
Megszagolom a frissen mosott ruhákat, mert nagyon szeretem az illatát, az ételeket is meg szoktam szagolni...pl. valami épp elkészült, én meg beleszippantok a levegőbe, hogy milyen jó illata van. A tojást is megszagolom miután feltörtem, nehogy rossz legyen, stb.
A párom ruháit is meg szoktam szaglászni néha, mert olyan jó, jellegzetes illata van, ami rá emlékeztet:-)
Én amúgy nagyon érzékeny vagyok a szagokra, pl. a gagyi parfümöktől nagyon hamar megfájdul a fejem, ha sokáig kell zárt térben tartózkodni.
Egyébként ez nem okoz köztünk semmiféle problémát, egyszerűen ilyen vagyok:-)
szerintem nem idegesítő:)
szagolgasd meg a párodat és dicsérd meg milyen férfias az illatta. hátha akkor kedvelni fogja
Én is szagolgatok =) Kaját pl. mániákusan meg paranoiás vagyok...
De tiszta ruhákat, a hajamat mosás után :) új könyvet pl... Csak röhögnek rajtam :)
Azért nem szaglászok-reggeltől estig! :)
Én sem egész nap szagolgatok, nehogy azt higgyek valaki.
A fenntebb leírt esetekhez én is hasonló vagyok.
Sőt még ki is hagytam egy két dolgot, a hajat meg az új könyvet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!