Idegesítő szokás a "szagolgatás"?
Páromat idegesíti, hogy mindent szagolgatok.
Azért az hogy mindent, az sem igaz.
Ha kimosom pl az ágyneműt, olyan jó érzés este belefeküdni, belebújni, és ilyenkor egyszer kétszer beleszagolok a kispárnába, vagy a nyakamig felhúzom a takarót és úgy.
A friss ruha illatát is nagyon szeretem.
Azonkívül a tejet és a tejtermékeket fogyasztás előtt mindig megszagolom, még akkor is ha akkor bontottam fel. Ez lehet egy rossz szokás, de nyáron nem egyszer jártunk már úgy, hogy megvettük a tejet és eleve rossz volt, túrós én meg kiöntöttem, nem is figyeltem oda, és lehúztam, észre sem vettem hogy rossz, csak utána, és kihánytam. Nah azóta szaglászom mindig a tejtermékeket.
És párom folyton anyámhoz hasonlítgat! Aki valóban idegesítően szaglászgat, mert pl bejön a szobámba és mint valami kutya szagol, hogy szellőztetni kéne meg mi ez a szag :S Meg ha le van dobva egy ruhám és nem teszem el rögtön és meglátja, akkor ott szaglássza hogy nem kell-e kimosni, még akkor is ha párom a szobában van. Tök gáz, ezt párom is utálja, én is, de miért hasonlítgat folyton anyámhoz? Én a jó illatokat szeretem egyszer-kétszer megszagolni, de nem a büdöset szaglászom, aztán meg húúúú rosszul vagyok tőle.
22L 27F
Nem is gondoltam, hogy egész nap szaglászol :)
Ezt meg elgépeltem: " Kaját pl. mániákusan MERT paranoiás vagyok..."
Közben eszembe jutott: a macskát is meg szoktam szagolgatni. De csak mert ő is engem. Utálja :D
én is szokok finom illatokat szaglászni!! ja és még a csokoládét is :) imádom mikor kibontok egy tábla csokit, muszáj beleszagolnom :))
amúgy pszichológia órámon mondta a pszichológus, hogy általában aki sokat szaglászik az arra vezethető vissza, hogy kevés ideig szopiztatták kiskorában. Rám mondjuk igaz is, mert 1hónap után már üvegből cumiztam:) De aztán kitudja, hogy mi igazság van benne.
22L
mosás után, teregetés közben, minden egyes darabot megszagolgatok, hiába ugyanolyan az illata :)
ha az uramnak jó parfümje, deoja van, akkor őt is körbeszaglászom. :)
a büdös dolgokat meg mihamarabb igyekszem likvidálni, és sokat szellőztetek.
vagy ha pl valakinek jó az illata, és jó kapcsolatban vagyok vele, akkor megölelgetem (titokban megszagolgatom), és megdicsérem a parfümjét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!