Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesítő szokás a "szagolgatás"?

Idegesítő szokás a "szagolgatás"?

Figyelt kérdés

Páromat idegesíti, hogy mindent szagolgatok.

Azért az hogy mindent, az sem igaz.

Ha kimosom pl az ágyneműt, olyan jó érzés este belefeküdni, belebújni, és ilyenkor egyszer kétszer beleszagolok a kispárnába, vagy a nyakamig felhúzom a takarót és úgy.

A friss ruha illatát is nagyon szeretem.

Azonkívül a tejet és a tejtermékeket fogyasztás előtt mindig megszagolom, még akkor is ha akkor bontottam fel. Ez lehet egy rossz szokás, de nyáron nem egyszer jártunk már úgy, hogy megvettük a tejet és eleve rossz volt, túrós én meg kiöntöttem, nem is figyeltem oda, és lehúztam, észre sem vettem hogy rossz, csak utána, és kihánytam. Nah azóta szaglászom mindig a tejtermékeket.

És párom folyton anyámhoz hasonlítgat! Aki valóban idegesítően szaglászgat, mert pl bejön a szobámba és mint valami kutya szagol, hogy szellőztetni kéne meg mi ez a szag :S Meg ha le van dobva egy ruhám és nem teszem el rögtön és meglátja, akkor ott szaglássza hogy nem kell-e kimosni, még akkor is ha párom a szobában van. Tök gáz, ezt párom is utálja, én is, de miért hasonlítgat folyton anyámhoz? Én a jó illatokat szeretem egyszer-kétszer megszagolni, de nem a büdöset szaglászom, aztán meg húúúú rosszul vagyok tőle.

22L 27F

2011. júl. 23. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem is gondoltam, hogy egész nap szaglászol :)

Ezt meg elgépeltem: " Kaját pl. mániákusan MERT paranoiás vagyok..."

Közben eszembe jutott: a macskát is meg szoktam szagolgatni. De csak mert ő is engem. Utálja :D

2011. júl. 23. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:

én is szokok finom illatokat szaglászni!! ja és még a csokoládét is :) imádom mikor kibontok egy tábla csokit, muszáj beleszagolnom :))

amúgy pszichológia órámon mondta a pszichológus, hogy általában aki sokat szaglászik az arra vezethető vissza, hogy kevés ideig szopiztatták kiskorában. Rám mondjuk igaz is, mert 1hónap után már üvegből cumiztam:) De aztán kitudja, hogy mi igazság van benne.

22L

2011. júl. 23. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:

mosás után, teregetés közben, minden egyes darabot megszagolgatok, hiába ugyanolyan az illata :)

ha az uramnak jó parfümje, deoja van, akkor őt is körbeszaglászom. :)

a büdös dolgokat meg mihamarabb igyekszem likvidálni, és sokat szellőztetek.

vagy ha pl valakinek jó az illata, és jó kapcsolatban vagyok vele, akkor megölelgetem (titokban megszagolgatom), és megdicsérem a parfümjét :)

2011. júl. 23. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
űMost, hogy írod....még sosem gondoltam rá, de igen. Szeretem az új könyv illatát, a frissen mosott ruhákét, az ágyneműét, ezeket mindig megszagolom. Sőt a kutyát is....:) De mostanáig nem is gondoltam erre külön.... Na, hogy egy kérdés mire döbbent rá....
2011. júl. 23. 20:49
 15/16 anonim válasza:
Én is mindent megszaglászok. Ruhákat, ételeket, zoknit(hiába a fiókból veszem ki) mobiltelefont, routert, italokat, egyszóval mindent ami új :) Rajtam is szoktak mosolyogni hogy mindent megszaglászok. Néha nem is veszem észre csak mikor mondják. De szerintem ez nem egy rossz szokás. Én próbálom kamatoztatni a vendéglátás terén. Imádok és tudok is főzni haladó szinten. F/21 Szerintem aki ilyen szaglászó típus az válasszon olyan szakmát amiben hasznát veszi. pl(parfüm ipar, szakács, borász, stb)
2013. márc. 4. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezen jot nevettem :D
2014. jún. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!