A férjemmel 9 éve ismerkedtem meg,hatalmas nagy szerelem volt,és a mai napig is nagyon jó a kapcsolatunk.Segít mindenben,szeret is,és a szex is jól működik.
Az a gond,hogy elötte csak egy fiúval voltam együtt,és vele is csak egyszer.Mostanában egyre többet gondolok arra,hogy milyen lehet szexelni más férfiakkal,néha még erről is álmodom.Nem akarom megcsalni,de azt sem szeretném,hogy egész életemben úgy érezzem,hogy kimaradt valami az életemből.Fiatal voltam mikor összejöttünk,akkor még nem éreztem azt,hogy valaha is hiányérzetem lesz amiatt,hogy kevés kapcsolatom volt.Legjobb lenne elnyomni ezt az érzést,de eddig még nem sikerült.
2011. júl. 5. 12:25
1/10 anonim válasza:
ne fojts el hanem próbáld ki, aztán majd rájössz kell-e ez neked.
2011. júl. 5. 12:29
2/10 anonim válasza:
Ebből előbb utóbb megcsalás ha csak nem tesztek érte.. menjetek el 3-asba szexelni.. Újítani kell ennyi.
2011. júl. 5. 12:32
3/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy álltok ezzel, de ha elég nyitottak vagytok, akkor talán egy harmadikat vagy egy másik párt bevonni? Tudom, hogy hülyén hangzik, de a megcsalásnál jobb, másképp meg nem juthatsz élményekhez.
2011. júl. 5. 12:32
4/10 anonim válasza:
mi 4 éve vagyunk együtt, jövőre esküvő. nekem ő volt az első. de nem érzem úgy, hogy kimarad valami az életemből. igaz, nem 9 év. nekem jó így, nem vágyom másra... :)
2011. júl. 5. 12:34
5/10 anonim válasza:
Megáll az ész, komolyan senki nem tud normális dolgokat javasolni?
Kedves kérdező, semmit nem kell elfojtani. Tudod: ha a vágyakért büntetni lehetne, mindenkit le lehetne csukni gyilkosságért is. Próbáld inkább a férjeddel közös nemi életetek hasznára fordítani ezeket a fantáziákat. Szex közben képzelegni nem bűn, attól nem leszel rossz. Viszont javul tőle még inkább a szexuális életed, és nem érzel majd valódi késztetést arra, hogy mást is keress.
valaki, aki sosem feküdt le a férjén kívül senkivel :)
2011. júl. 5. 12:38
6/10 anonim válasza:
Mi 16 éve vagyunk házasok, 18 éves korunk óta.Nekem is Ő volt az első, mégsem vágyom másra.Hogy miért?Mert olyan intenzitással éljük meg a szexet még most is, hol durvább, hol gyengédebb, megannyi helyszín, számtalan póz, amire vágyunk, megbeszéljük, megkapjuk a másiktól, és annyi változatosság van benne, hogy egyáltalán nem hiszem, más tudna nekem újat mutatni.Ha a férjed teljes mértékben kielégítene, akkor szerintem nem gondolnál arra, milyen lenne egy másikkal.Mert ha nekem eszembe jutna ez a téma, akkor tudnám, hogy ettől jobb úgysem lehet senkivel.Ebben biztos vagyok.
2011. júl. 5. 12:44
7/10 anonim válasza:
Ne fojtsd el!Én szívesen segítek vágyaid ki bontakozásában!:D
Írj egy privátot és megbeszéljük!:)Nekem is lennének ilyen vágyaim...
2011. júl. 5. 13:14
8/10 anonim válasza:
Nem érdemes feladnod az egész életed csak azért mert nem tudod milyen más pasival kefélni. Nekem megadatik hogy kipróbáljam mással, mert a barátom nem féltékeny, és nem akarja hogy bennem maradjon a kiéletlen kíváncsiság, de elárulom neked, hogy vele a legjobb a szex messzemenően. Ha neked nem adatik meg hogy ezt kipróbáld a szeretett férjed elvesztése nélkül akkor próbáld meg a fantáziáidat beépíteni az otthoni szexbe, de ne dobd el az egész életed mert megbánod. Vagy arról van szó hogy nem is olyan jó a szex otthon és ezért vágysz másra. Ha belegondolsz egyébként, hogy kaphatsz jobb szexet lehet, de kaphatsz e jó szexet, szeretet, elfogadást, hűséget, szóval egy egész komplett csomagot ha ezt a mostanit eldobod, valószínű a válasz nem lesz.
2011. júl. 5. 13:21
9/10 anonim válasza:
Mi 4 éve vagyunk együtt, és sajnos ugyanezt érzem:(
22/L
2011. júl. 5. 13:34
10/10 anonim válasza:
Senkit ne vonjatok be a házaséletetekbe, mert az fogja tönkre tenni.Egyszer próbáld ki mással, az egyik barátnőm is így volt, azóta rendben van a házassága, mert nem ezen jár az esze, és nem vonzza a tiltott gyümölcs, mert rájött, hogy az se olyan édes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!