Miért ilyen a bátyám? Hogyan állítsam le? Nagyon idegesítő.17/L
Van egy 20 éves bátyám aki állandóan úgy viselkedik mintha az apám lenne, ha összejövök egy fiúval akkor állandóan fenyegeti azzal ,hogyha megbánt engem akkor kinyírja, bele akar szólni az öltözködésembe is.
A barátom nem is mer átjönni hozzánk miatta.
09:46
Én megértem ,hogy félt de miért kell ilyen durván beszélni vele?
Kedves kérdező:Pedig pont ez kellene,hogy a barátod átmenjen.Ha a tesód jobban megismerné,talán nem kötözködne ennyit.Egy próbát szerintem megér.
Előző:Az igen...Bort iszik és vizet prédikál.Habozás nélkül az arcába röhögnék.Nem ártana szembesíteni azzal,amiket ő csinál.
Hát ez a fajta viselkedés a kishúggal azért a primitív emberekre jellemző. Vagy mondjam úgy, hogy a nagyon egyszerű emberekre? Fiam is féltette a húgát, de azért disztingvált. Ha együtt voltak, mondjuk 14 évesen nem engedte, hogy igyon alkoholt, de ez rendben is volt. Egyébként meg a pasi dolgokat a lányom lerendezte a bátyja tudta nélkül. Nem kell mindent az orrára kötni.
Azért dumál, mert ő valószínűleg egy gátlástalan nőfaló. És magából indul ki.
Bár nekem lett volna egy ilyen bátyám. :-)
Örülj neki, hogy vigyáz rád - normális testvérkapcsolatban ez másoknál is így van, nem csak nálatok. Nekem csak húgom van, én is mindig vigyáztam rá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!