Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban ennyire idegesítő...

Ez valóban ennyire idegesítő tulajdonság?

Figyelt kérdés

Párom szerint sokat nyafogok és nagyon „hisztis” tudok lenni. Azt mondja, van, amikor kifejezetten aranyos, de van hogy már nem bírja elviselne és legszívesebben világgá futna. Én nem gondolnám, hogy kirívóan sokat nyafognék/hisztiznék bár az is tény, hogy hajlamos vagyok rá. Plusz még rendkívül akaratos is vagyok.

De ilyen vagyok, nem tudok más lenni.

Szerintetek ez valóban idegesítő tulajdonság? És változtatnom kellene a viselkedésemen?

2011. okt. 14. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hiszti alatt pontosan mit értesz? Pl meg akarsz venni valamit és addig hisztizel amíg nem lesz a tied? Vagy ha valami nem úgy történik, ahogy akarod, jelenetet rendezel? Vagy mit takar pontosan az, hogy hisztis vagy?
2011. okt. 14. 22:47
 12/18 A kérdező kommentje:

Inkább a 2.variáció. Vagy ha hülyeséget csinált, nem érdekel hogy már elnézést kért, megbánta..újra és újra előhozom a témát, ha megbánt, vagy eszembejut.

És akkor már minden "sérelmem" eszembe jut és csak mondom és mondom. Ő meg csak hallgat.

2011. okt. 14. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdezem, mert elég sok mindenre ráfogják egyből.. nekem is elég sokat mondja a barátom de neki minden hiszti. Ha megbánt és megsértődök (elmondom neki, hogy miért, szóval nem az van, hogy mibaj? semmiiii:D), ha valamin összekapunk, stb. Így ráz le, elég bántó és idegesítő.
2011. okt. 14. 22:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként neki is minden "hiszti" számba megy.
2011. okt. 14. 22:53
 15/18 anonim ***** válasza:

"Van, hogy imádja hogy ilyen vagyok"

vagy csak azért mondja, mert szeret, és nem akar megbántani. Nem hiszen, hogy bárki szereti az, ha a párja hisztizik vele.

"És akkor már minden "sérelmem" eszembe jut és csak mondom és mondom. "

Ez minden eléggé gáz, amit leírtál.. elviseli egy ideig, de nem teszel vele jót akapcsolatotoknak.. Nem visz előre, ha állanóan felemlegesd a régi sérelmeket, lépj túl végre. Le kellene szoknod arról, hogy a párodon vezeted le a feszültségedet, az ő energiája is véges.

Ha szereted, akkor ne arra készülj, hogy ő úgyis akármeddig elviseli amit csinálsz.

2011. okt. 14. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:
A nyafogás és hisztizés a legidegesítőbb női tulajdonságok. Konkrétan az egyik legfontosabb szempont, ami megkülönbözteti a jó és rossz természetű nőket, az a hiszti/nyafogás mennyisége. Leírásod alapján nehezen elviselhető nő lehetsz :)))
2011. okt. 14. 23:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem rák jegyű vagy véletlenül?
2011. okt. 15. 06:47
 18/18 anonim ***** válasza:
A régi dolgok felhánytorgatása tényleg szemét dolog, ha már megbeszéltétek. Gyakorolnod kell az önfegyelmet, 10-ig számolást. Inkább hagyd el gyorsan a helyszínt, ha érzed, hogy jön a hiszti. A legjobb, ha nem akaratoskodsz, hanem mielőtt felgyűlnének a problémák, közölnéd, mit akarsz. Az a baj a hisztivel, hogy lehet, nem is a mondanivalódra figyelnek ilyenkor, hanem, hogy mikor lesz már vége. Nehéz dolog, de biztos nem vagy mindig hisztis, pl. munkahelyen sem, ugye?
2011. okt. 15. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!