Ez valóban ennyire idegesítő tulajdonság?
Párom szerint sokat nyafogok és nagyon „hisztis” tudok lenni. Azt mondja, van, amikor kifejezetten aranyos, de van hogy már nem bírja elviselne és legszívesebben világgá futna. Én nem gondolnám, hogy kirívóan sokat nyafognék/hisztiznék bár az is tény, hogy hajlamos vagyok rá. Plusz még rendkívül akaratos is vagyok.
De ilyen vagyok, nem tudok más lenni.
Szerintetek ez valóban idegesítő tulajdonság? És változtatnom kellene a viselkedésemen?
Inkább a 2.variáció. Vagy ha hülyeséget csinált, nem érdekel hogy már elnézést kért, megbánta..újra és újra előhozom a témát, ha megbánt, vagy eszembejut.
És akkor már minden "sérelmem" eszembe jut és csak mondom és mondom. Ő meg csak hallgat.
"Van, hogy imádja hogy ilyen vagyok"
vagy csak azért mondja, mert szeret, és nem akar megbántani. Nem hiszen, hogy bárki szereti az, ha a párja hisztizik vele.
"És akkor már minden "sérelmem" eszembe jut és csak mondom és mondom. "
Ez minden eléggé gáz, amit leírtál.. elviseli egy ideig, de nem teszel vele jót akapcsolatotoknak.. Nem visz előre, ha állanóan felemlegesd a régi sérelmeket, lépj túl végre. Le kellene szoknod arról, hogy a párodon vezeted le a feszültségedet, az ő energiája is véges.
Ha szereted, akkor ne arra készülj, hogy ő úgyis akármeddig elviseli amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!