Anyám egy idegesítő ember aki mindig azzal jön hogy bezzeg én támogattalak a céljaidban! Mit lehet tenni egy ilyen szülővel tenni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem hogy ki akar sajátítani és azt gondolja hogy ő támogatott engem akkor mindent meg tehet,ezt nagyon sokszor a szememre hányja nekem hogy ha én nem lettem volna akkor mit csinálnál és hasonló dumák és próbálja éreztetni hogy igen ezt nekem köszönheted mert magad egy nulla lennél,ne gondoljatok nagyon dolgokra olyan dolgokról van szó ami más szülőnem természetes lenne...vagy ha nem is természetes de szó nélkül és minden megjegyzés nélkül hagyná a gyerekét élni...szörnyű egy ember és már arra gondoltam hogy végleg megszakítom vele a kapcsolatot...2011. dec. 6. 17:02
1/4 A kérdező kommentje:
elnézést a jelenben írtam ezeket a dolgokat de ez nem a jelen hanem ezek már régebbi dolgok,nem értem miért vág hozzám ilyen dolgokat és miért próbál belém kötni....
2011. dec. 6. 17:04
2/4 anonim válasza:
Mert azt gondolja, hogy ideje visszafizetned.
3/4 A kérdező kommentje:
az már régen vissza lett fizetve!!!
2011. dec. 6. 17:18
4/4 anonim válasza:
nem az van hogy szegeny anyad egyedul van es kicsit haszontalannak erzi magat? marmint nem erzi hogy o fontos es ezert mondja ezeket neked, mert valami elismeresre vagyik az eletben? csak talalgatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!