Félek hogy hülyeséget csinál. Mit mondjak neki vagy hogy beszéljek vele?
A barátom(21F) összeveszett az anyjával pár napja. Elment otthonról és azóta nem ment haza, az anyja aggódik érte mert nem tudja, hogy hol van. Amúgy most az egyik haverjánál lakik de azt mondta, hogy ne mondjam meg az anyjának (pedig úgy elmondanám neki, annyira aggódik érte). Rá szeretném venni, hogy menjen haza. Most sokkal nehezebb a dolog mert elvagyunk egymástól tiltva...úgyhogy csak titokban találkozhatunk. Nem tudom mikor akar hazamenni egyáltalán, pedig már ideje lenne. A másik meg az, hogy nagyon önfejű és attól félek, hogy valami nagy hülyeséget csinál. Már akartam vele beszélni csak azt akarja, hogy hagyjam ezt a dolgot. Valamelyik nap össze is vesztünk mert mondtam neki hogy mostmár kibékülhetnének vagy csak életjelet adjon magáról mert szerencsétlen anyja már teljesen kivan, és akkor leordított. Inkább fel se hoztam a témát. Hogy beszéljek vele?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!