A férjem retteg az öregedéstől és mindent elkövet ellene. Hogyan beszéljek vele?
Szerintem meg teljesen egészséges!
Adhatna pár tanácsot nekem is !
Pedig a 40-es évek a legszebb évek egy férfinak.
Volt v.kije, aki nagyon fiatalon halt meg? Volt már olyan esemény az életében, ami miatt majdnem meghalt? Azért kérdezem, mert lehet, hogy azért ilyen, mert fél a haláltól, és az öregedést ezzel kapcsolja össze.
Ülj le vele és kérdezd meg hogy miért fél az öregedéstől. Talán úgy érzi fiatalabb korában egy csomó mindent elszalasztott és így próbálná meghosszabbítani azt a korszakot? Vagy másoknak próbál ezzel megfelelni? Nehogy azt mondják rá hogy "vén trotty"? Szerintem az önbecsülésével van nagyon nagy gond, jobbnak, fiatalabbnak akar kinézni mint amilyen valójában és ezzel másokat és önmagát is próbálja megtéveszteni (aki becsüli és tiszteli önmagát az büszkén viseli a ráncait is amiket az élettől kapott). Az biztos hogy lelki eredetű ez a dolog, így az se lenne hülyeség ha elmenne egy pszichológushoz.
Ha meg nem akar erről beszélni akkor nem tudsz rajta segíteni. Az ő érdeke lenne ezt átgondolni, hogy mit miért tesz, ugyanis akár akarja akár nem, ő is meg fog öregedni, ezen a botox se segít, sőt egyre kevésbé fog emberien kinézni.
Én nem tudnék ilyen férfi mellett élni. Öregedés egy természetes folyamat. Én párom nem is ilyen egyáltalán.
Ha már akkor is ilyen volt mikor megismerted és hozzá is mentél akkor elfogadtad, nem? Fogadd el Őt ilyennek és kész! Vagy te is plasztikáztasd magad, hogy ne tűnjön kisfiúnak melletted.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!