Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem retteg az öregedéstől...

A férjem retteg az öregedéstől és mindent elkövet ellene. Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Tudom elég hihetetlennek hangzik de ő férfi létére iszonyatosan hiú.Már kiakad ha lát egy kis ráncot ami nem is mély hanem csak minimális.És nem egy plasztikai műtétje volt meg plasztikai sebész által végzett kozmetikai kezelés , mélyhámlasztás , lézeres kezelések meg ki tudja mi még.Természetesen nagyon szeretem , apaként is kiváló , iszonyat jóságos és törődő.Persze megérdemli ezt mivel elég sokat dolgozik és külföldi munkahelye van és este későn ér haza mindig emellett ez nem okoz semmilyen anyagi gondot.Engem az zavar igazából hogy ő idősebb igazából (41) mint én (37) és sokkal fiatalabbnak néz ki , szinte tinédzsernek.Nem rég az édesanyjával sétált és mondták neki hogy micsoda szép unokája van , ő csak nevetett rajta és mondta hogy ő a fia és nem az unokája...Hogyan beszélhetném le erről a furcsa rögeszméjéről.Emellett sportol , és megköveteli hogy csak egészséges ételt készítsek.A gyerekek viccesen fogják fel hogy "apa milyen sima az arcod" , hogy hogy "fiatalabb vagy mint anya". Hogyan tudnék rá hatni hogy ez nem egészséges.
2011. dec. 21. 18:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%
Ne izgulj kérdező, igényes a férjed és megteheti, örülj neki. Nők, ti ha megtehetitek, nem vesztek drága krémeket, mert simulást ígér. Nem akarnátok ránctalanítást, dehogynem. Már egyre elterjedtebb, hogy férfiak járnak plasztikára, manikűröshöz.Nők elolvadnak egy ápolt ötvenestől, ha szép a bőre, körme.
2011. dec. 21. 18:48
 12/36 anonim ***** válasza:
80%
Aha. Meg akar maradni olyannak amilyennek a testvére utoljára látta. Akkor kérdezd meg tőle: vajon mit akarna a testvére? Azt akarná hogy a férjed reménytelen szélmalomharcot vívjon az elmúlással egész életében? Mert szerintem nem. Azt akarná hogy a férjed fogadja el magát úgy ahogy van és adja meg magának az esélyt a boldogságra. Mert a testvére boldognak szeretné őt látni.
2011. dec. 21. 18:52
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
Járjon inkább plasztikai sebészhez botoxozni, mint a kocsmába sörözni-vodkázni. A hobbijával nem árt a családjának. Úgy gondolom, hogy neked sem tiltja a fiatalon tartó kozmetikát, hát fogadd el, hogy ő ezt szereti.
2011. dec. 21. 18:54
 14/36 anonim ***** válasza:
90%

"Járjon inkább plasztikai sebészhez botoxozni"

Aha bölcs tanács! Vagy nem? Most mondták a TV-ben a legújabb plasztikai botrányt.Ez ostobaság hogy inkább, két rossz közül az egyiket választani nem bölcs, mert a plasztikázás rossz!

2011. dec. 21. 19:08
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

"A hobbijával nem árt a családjának"

Ezt honnan veszed? Ezt hobbinak nevezni?

2011. dec. 21. 19:14
 16/36 anonim ***** válasza:
46%
Plasztikázás rossz? Mondd ezt az égéssérülteknek.
2011. dec. 21. 19:17
 17/36 anonim ***** válasza:
66%

"Plasztikázás rossz? Mondd ezt az égéssérülteknek"

Áruld már el mi a fene köze van egy balesetben sérült testrész műtétjének egy teljesen ép testrész összevagdalásához? Azt még az orvosok is helyreállító műtétnek nevezik, nem tudod?

2011. dec. 21. 19:29
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
De tudom, viszont nem értem miért kell ágálni valami ellen, ami rengeteget segít. Több ismerősöm teljesen befelé forduló volt a kis melle, nagy orra, elálló füle miatt. Megcsináltatták és azóta teljesen kivirultak, akkor most ez rossz?
2011. dec. 21. 19:33
 19/36 anonim ***** válasza:
95%
Megint mellélőttél mert most volt a TV híradóban mell inplantátum botrány éppen!Egyetlen nőnek nem indokolt pld azt betetetni, mert ha csak azzal tudja elfogadni magát és más is őt akkor ott baj van az nem fog rajta segíteni.
2011. dec. 21. 19:53
 20/36 anonim ***** válasza:
58%
Pedig sok nő magabiztosabb, kivirultabb lett.Nem lőttem mellé, ismerek többet, akinek nagyon pozitív irányba változott az élete, mert a lelke rendben van.Nincs kisebbségi komplexusa, lett párja, mert magabiztos lett.
2011. dec. 21. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!