Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem retteg az öregedéstől...

A férjem retteg az öregedéstől és mindent elkövet ellene. Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Tudom elég hihetetlennek hangzik de ő férfi létére iszonyatosan hiú.Már kiakad ha lát egy kis ráncot ami nem is mély hanem csak minimális.És nem egy plasztikai műtétje volt meg plasztikai sebész által végzett kozmetikai kezelés , mélyhámlasztás , lézeres kezelések meg ki tudja mi még.Természetesen nagyon szeretem , apaként is kiváló , iszonyat jóságos és törődő.Persze megérdemli ezt mivel elég sokat dolgozik és külföldi munkahelye van és este későn ér haza mindig emellett ez nem okoz semmilyen anyagi gondot.Engem az zavar igazából hogy ő idősebb igazából (41) mint én (37) és sokkal fiatalabbnak néz ki , szinte tinédzsernek.Nem rég az édesanyjával sétált és mondták neki hogy micsoda szép unokája van , ő csak nevetett rajta és mondta hogy ő a fia és nem az unokája...Hogyan beszélhetném le erről a furcsa rögeszméjéről.Emellett sportol , és megköveteli hogy csak egészséges ételt készítsek.A gyerekek viccesen fogják fel hogy "apa milyen sima az arcod" , hogy hogy "fiatalabb vagy mint anya". Hogyan tudnék rá hatni hogy ez nem egészséges.
2011. dec. 21. 18:10
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Egy kicsit az is zavar , igen , hogy nehéz vele lépést tartani.Ő eléggé tisztában van a világ dolgaival és elég művelt ember.Én is diplomás vagyok de az ő tudása és intelligenciája messze felülmúlja az enyémet.
2011. dec. 24. 19:56
 32/36 anonim ***** válasza:
Azért emögött lehetnek más problémák is. Ha valaki elégedett az életével, azzal, amit adott idő alatt elért, akkor nem aggasztja annyira a külseje öregedése. Ha valaki a normálisnál nagyobb erőfeszítéseket tesz azért, hogy fenntartson egy állapotot, az arra utalhat, hogy úgy érzi, még dolga van abban az állapotban, hogy lemarad valamiről, mert már nem lesz rá elég ideje. Bár az elmondottak alapján a férjednél nehéz ilyet elképzelni, hiszen mindene megvan, amit 40 évesen el lehet érni. De ki tudja.
2011. dec. 25. 00:45
 33/36 anonim ***** válasza:
Tom Selleck színész is retteg az öregedéstől! Ő is műttette magát, meg festi a haját és hasonlók!
2011. dec. 25. 05:34
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez már beteges...bocsi..
2011. dec. 25. 09:57
 35/36 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudsz hatni, lebeszelni, ez egy mentalis betegseg. Ha neki gondot fog ez vagy az öregedés okozni mar (elvislehetetlen lesz rajta a szenvedésnyomás), akkor majd kér lelki segitseget. Tudatalatti oka is lehet, pl. lehet, hogy valaki, egy ferfi a csaladbol meghalt X eves koraban, es a ferjedre is ez a sor várna, és szeretne nem elérni addig a bizonyos életkorig...
2011. dec. 25. 23:38
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem komoly önértékelési zavarai vannak, pszichológusnál lenne a helye.
2012. márc. 1. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!