A férjem retteg az öregedéstől és mindent elkövet
ellene. Hogyan beszéljek vele?
Az egy dolog hogy egy mellimplantátumtól kivirulnak meg minden de ez csak tüneti kezelés. Ráadásul ideiglenes mivel ők is el fognak kezdeni öregedni, ráncosodni X év múlva és akkor megint kétségbe fognak esni mert lehet hogy még mindig jó mellük van csak az akkor már édeskevés lesz és megint mennek majd vissza műttetni magukat.
Én azt mondom az ilyen ember előbb menjen pszichológushoz, gondolja át az életét, hogy hol kezdett elégedetlen lenni önmagával, minek-kinek a hatására, és hogy hogyan tudná ezt a fejezetet lezárni. Csak hát ugye könnyebb kés alá feküdni mint megkeresni és megszüntetni a lelki okokat ami ugyebár a kettőt összevetve sokkal fájdalmasabb megoldás (lelkileg), a mai ember meg olyan nagy ívben kerüli a fájdalmat, a rosszat amilyen nagy ívben csak tudja (pedig a fájdalom is az élet része, enélkül nincs fejlődés).
2011. dec. 21. 20:29
Hát ha neked az pozitívum hogy egy csomó nő rákos lett a mell inplantátumtól? És ez nem az első ilyen botrány hanem a sokadik.
2011. dec. 21. 20:33
Ismerek egy 70 éves nénit, 30 éve van szilikon melle, megkérdeztem, hogy bánja e. Mondta, hogy nem, mert nagyon rosszul érezte magát a benőtt melleivel. Szerintem 30 év már bizonyított.
2011. dec. 21. 20:35
A mostani szilikontól nem lettek rákosak, sőt, az eltávolított mellett is implantátummal helyettesítik. Kicsit ellent mondana, hogy attól lettek betegek és azzal állítják helyre.
2011. dec. 21. 20:42
Akkor jól sejtettem, mi az oka a férjed "hobbijának". Nagyon sajnálom őt, borzasztó nehéz feldolgozni, ha meghal v.kid; talán tudna neki segíteni v.ki olyan, aki pl. hospice házban dolgozik (ők minden nap találkoznak a halállal), vagy pszichológus, vagy olyan, akinek volt halál közeli élménye.
2011. dec. 21. 20:50
26/36 A kérdező kommentje:
Ő ezt nem tekinti hobbinak.Én azért is félek mert ez a sok altatás eléggé megviseli a szervezetet.És igen , valószínű a testvére elvesztése az oka ennek küzdelemnek az idő múlása ellen de ő így jól éri magát.Mondjuk ő egy keveset változtatott is magán , az orrát kisebbre csináltatta , meg az arc csontjával és az állával is csináltak valamit.Igazából van nála mindig egy 20 évvel ezelőtti kép amin a testvérével van, ez bent van a pénztárcájában.Ahogy összehasonlítom szinte semmit sem változott azóta.A botoxot viszont ellenzi , szerinte az rossz és merevvé teszi az arcot, de a botoxon kívül mindent használ....
nekem van egy barátnőm, akinek szilikon melle van....póthaja....szája feltöltve...de az egész nagyon természetesre van megcsinálva...hát nem mondom ezek szépek rajta, de nem üt nagyot.....arról nem beszélnék, hogy mindentől függetlenül ugyanúgy utálja a külsejét és ugyanugy megmaradt dilinyosnak (bár én már szilikoncicivel ismertem meg...)....nekem a cicim elfér a markomban, semmi bajom...virulok....pasik döglenek utánam....(pedig én se bánnám, ha nagyobb lenne a mellem, de nem érzem úgy, hogy hátrányom lenne a kis mellemmel...)
úgyhogy a plasztikázás felszínes gyógyulás....maximum.......attol, hogy jobban érzi magát a szilikoncicitől egy dolog.........viszont az a mély probléma, ami miatt megcsinálta megmaradt...ez fix....
igazábol nem tudom, hogy mit tehetnél....egy nagyon nagyon nagyon mély beszélgetésre lenne szükségetek....szerintem....aztán hátha többet tudsz meg.....és máshogy látod te is, esetleg ő is ezt a dolgot
23L
2011. dec. 21. 22:48
nekem ez már durva.Mi lessz akkor amikor már nem tud hasonlitani a régi önnmagára?Mert eljön majd az az idő mikor nem segit a plasztika.Félő hogy összeroppan.
2011. dec. 22. 08:27
29/36 A kérdező kommentje:
Hát ő is nagyon természetesen nézne ki ha 24 éves lenne , nem látszik rajta hogy műtve van.Tehát egyáltalán nem olyan mint amiket a TV-ben mutatnak hogy eltorzultak.A férjem szerint a titka a mértékletesség és hogy két műtét között sok idő legyen .Bár ő nem csináltatott műtétet többször ugyanazon a testrészén.Talán csak a fülei amikhez nem nyúltak hozzá.De azt hiszem el kell fogadnom hogy ő ilyen, mivel ezen kívül semmi probléma nincs vele, van 3 szép gyermekünk őket is jól neveli meg segít a házimunkában és törődő.
A plasztikai sebészet manapság egy rutin dolog.Ha valakinek ettől jobb,csinálja.Ha szülök,utána megyek én is az tuti.Örülj,hogy ilyen a férjed,és nem egy tunya,igénytelen átlag negyvenes.Téged nem az zavar egyébként,hogy nem tudsz vele lépést tartani?
2011. dec. 23. 10:17
Kapcsolódó kérdések: