Maradnátok azért egy kapcsolatban, mert féltek, hogy a barátotok valami hülyeséget csinál, amiért depressziós?
voltam hasonlóan,csak exem durvábban volt.
Meguntam,nem éreztem úgy hogy 20 évesen igy kellene lennie,nem áldozom fel magam miatta.
Leültem a szüleivel,elmondtam mi van,ő gyerekük,én innentől leléptem,vigyél pszihológushoz,ne hagyják egyedül,mert...
Őt azóta is kezelik,szüleit tönkretszi.
Én viszont boldog vagyok azóta,örülök hogy nem hagytam magam tönkretenni.
Tehát hagyd ott h ezt akarod,csak beszélj pl a szüleivel,legyen aki figyel rá
Nem fog hülyeséget csinàlni ahhoz ö túl önzö.
Ha valaki ilyennel zsarol, akkor annak nem mindegy minden. Csak sajnàltatni akarja magàt.
Hagyd el és ne higgy neki
Menekülj, amíg nem késő.
Szedd össze a holmidat és lépj le, ne adj esélyt arra, hogy tovább zsaroljon érzelmileg.
Ne mondd meg neki előre, ha nem akarod, hogy előtted vágja fel az ereit, ha tényleg annyira őrült.
Na most, én először is lekevernék neki két olyan pofont, hogy a fal adja a másikat, másodszor elküldeném a jó büdös francba azzal, hogy jöjjön vissza, ha majd észhez tért.
Kevésbé radikális módszer: legközelebb visszavághatnál neki olyasmivel, hogyha kedvesebb lenne veled, és nem állandóan a hülyeségeivel b@szogatna, akkor nem merülne fel benned, hogy elhagyd. Érteds meg vele, hogy vagy megváltozik, vagy elmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!