Jön a karácsony én meg itt vagyok egy ratyi kapcsolatban, depressziós vagyok mit tegyek?
márpedig addig nem szakítassz, addig ez így marad, esély sincs a változásra, mert most foglalt vagy.
de miért jobb egy ratyi kapcsolat, a változás lehetősége nélkül, mint az egyedüllét, és a lehetőség, hogy bejöjjön valami értelmes? :)
Nem mutatja ki a szerelmét.
Hanyagol.
Mégis miért szereted?
Valószínűleg nagyon belecsimpaszkodtál a srácba. Nem hagysz neki levegőt, ezért menekül. Ne hívogasd, vagy ha fel is hívod, ne éreztesd vele, hogy hiányzik, és hogy mikor találkoztok. Hagyd békén. Csinálj mással programot, barátnők, család. Otthon laksz? Ha igen, akkor főzzél anyukáddal, menjetek el együtt moziba, vagy sétálni. legyél kedves a barátoddal, de ne fojtsd meg. Ha szerencséd van, még nem ölted meg teljesen az érzéseit irántad. Ha meg már tényleg nem szeret téged, akkor az hamar ki fog derülni.
Tudod nagyon frusztráló ám, különösen egy pasinak, hogy ha szeretne mega lenni, vagy a barátaival egyedül söröznik, dumálni, és a barátnője meg azzal nyaggatja, hogy miért nem vele van, és sose foglalkozik vele... Gondolom ismerős a műsor. De nem csak a nő van a pasi életében, kell más program is. És ezt nem szabad zokon venni, inkább a nő is keressen más elfoglaltságot, érezze jól magát a pasi nélkül is. Ez egy egészséges kapcsolat alapja. Ne legyél társfüggő!!!!
Senki nem mondhatja meg, hogy mit tegyél.
Olvasóként elborzaszt, hogy valaki számot ad a mérhetetlen szerencsétlenkedéséről...és hiába kap értelmezhető válaszokat, nem értelmezi.
Én tényleg toleráns és elfogadó vagyok, pláne a szerelmi bánattal kapcsolatban, mert az egy szar ügy...de ha valaki személyiségének gyenge a dinamikája (értsd: nem veszi kézbe a dolgait, nem hoz egyértelmű döntéseket, nem érvényesíti az érdekeit)...az kb. ezen a szenvedős szinten éli le az életét.
Sajnos, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!