Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekes nők szerintetek...

Gyermekes nők szerintetek hülyeséget töröm a fejem?

Figyelt kérdés

Rég óta együtt élek a párommal, van is közös gyerekünk az esküvő még nem igazán került szóba, igaz eddig nem is érdekelt a dolog.

De ahogy a gyerek megszületett és ezer meg ezer nyomtatványt kell kitöltenem mindenfelé ahol persze első kérdések között szerepel az, hogy házas-e, így elkezdet zavarni, hogy miért nem házasodunk össze.

Arra gondoltam, mivel annyira jól nem állunk anyagilag, hogy szép nagy lagzit csináljunk és nem is akarom páromat ezzel is terhelni. Így nagyon gáz lenne ha én minden hónapban vásárolnék valamit ami kelleni fog majd és mikor minden készen áll akkor elmondanám neki, hogy én ezeket a dolgokat miért is vettem. Neki csak annyi lenne a dolga, hogy eljön velem aláírni?! Ezek összegyűjtésére max két évre gondoltam, amíg itthon leszek a babával.

2012. jan. 27. 14:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de nagyon nem értelek. Mindenképp esküvőt akarsz, akár úgy is, hogy kész helyzet elé állítod. Aztán rájössz, hogy ez nem jó megoldás.

Erre kitalálod, hogy ha x idő múlva nem vesz el, akkor mehet amerre lát? Úgy hogy gyereketek van????

Most őszintén: szereted te ezt az embert? Vele akarsz élni? Vagy csak egyszerűen "né" akarsz lenni?

Ha szereted, akkor ne szervezkedj a háta mögött. Beszéld meg vele, mi a helyzet. Pikk-pakk össze lehet házasodni, kell a fenének lufi meg székszoknya.

Ha nem szereted... akkor mi a csudának szültél neki gyereket??

2012. jan. 27. 17:46
 32/51 A kérdező kommentje:

én nagyon szeretem

de ha ő nem akar feleségül venni, akkor talán azért, mert ő nem szeret eléggé és akkor minek maradjak vele

És mióta gyerek van nagyon zavar az, hogy nem vagyunk összeházasodva

2012. jan. 27. 17:56
 33/51 anonim ***** válasza:

Dehogy szerette jobban, illetve hát biztos nagyon ha elvette a volt feleségét, de vége is lett.

Neki ez nagy csapás volt, és lehet, hogy fél vagy lehet nem különösebben értékeli többé magát a házasságkötést.

Ezt mindenféleképpen meg kellene vele bezélned, szerintem a legtöbb férfi őrültül kiakadna, ha csak elé rakná, azt mondanák, hogy holnapután esküszünk. Mert nem valószínű, hogy amiatt nem akar, hogy micsoda melóval jár maga a szertartás előkészítése. Ha ezt megteszed, lehet, rájön, hogy milyen igaza volt, hogy nem vett el eddig, ha te ekkora (nem pozitív számára) dolgokkal jössz elő.

Szerintem ne tedd így. De ha minden rendben lenne köztetek, akkor megmernéd vele beszélni. Miért nem teszed ?

2012. jan. 27. 18:36
 34/51 anonim ***** válasza:
Ha te mindig tehernek érzed a hozzá való alkalmazkodást, akkor egyáltalán miért akarsz összeházasodni ? Ez az alkalmazkodási dolog utána sem fog megváltozni, sőt lehet egyre inkább eleged lesz, és akkor már el kellene majd esetleg (bár ne) válni.
2012. jan. 27. 18:39
 35/51 A kérdező kommentje:
én nem írtam, hogy teher az alkalmazkodás, de eddig csak én tettem most ő is tehetne valamit
2012. jan. 27. 19:48
 36/51 anonim ***** válasza:

De még mindig nem válaszoltál:

miért nem TŐLE kérdezed meg?

Többet érni, mint itt beszélgetni erről..ugyanis itt csakpanaszkodsz nekünk,de előre nem jutsz.

2012. jan. 27. 19:49
 37/51 A kérdező kommentje:
talán most azért nem tőle, mert 24 órában dolgozik és csak holnap délelőtt jön haza valamikor
2012. jan. 27. 20:16
 38/51 anonim ***** válasza:

S míg a férj mit sem sejtve melózik érted és a gyerekért, te ráérősen kieszelsz valamit, amivel nem kis meglepit okozol majd neki: ha nem hajlandó elvenni, nem szeret, kirakom!

Hazaér hulla fáradtan és nem érti a helyzetet, hogy mi változott benned ekkorát 24 óra leforgása alatt. Mit ártott neked szegény ember? SZÓBA SEM KERÜLT köztetek eddig a dolog, mit gondolsz, miért értetlenkedik az összes válaszoló?

2012. jan. 27. 20:21
 39/51 anonim ***** válasza:
88%
Vannak nők, akik jódolgukban és otthoni unalmukban nem tudják már, mivel töltsék az idejüket.
2012. jan. 27. 20:30
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod mit Nyuszika, b... meg a fűnyíródat!"

Kb ez fogja szegény pasit fogadni, mire hazaér.

2012. jan. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!