Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekes nők szerintetek...

Gyermekes nők szerintetek hülyeséget töröm a fejem?

Figyelt kérdés

Rég óta együtt élek a párommal, van is közös gyerekünk az esküvő még nem igazán került szóba, igaz eddig nem is érdekelt a dolog.

De ahogy a gyerek megszületett és ezer meg ezer nyomtatványt kell kitöltenem mindenfelé ahol persze első kérdések között szerepel az, hogy házas-e, így elkezdet zavarni, hogy miért nem házasodunk össze.

Arra gondoltam, mivel annyira jól nem állunk anyagilag, hogy szép nagy lagzit csináljunk és nem is akarom páromat ezzel is terhelni. Így nagyon gáz lenne ha én minden hónapban vásárolnék valamit ami kelleni fog majd és mikor minden készen áll akkor elmondanám neki, hogy én ezeket a dolgokat miért is vettem. Neki csak annyi lenne a dolga, hogy eljön velem aláírni?! Ezek összegyűjtésére max két évre gondoltam, amíg itthon leszek a babával.

2012. jan. 27. 14:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

A 40-es válaszoló leírta a lényeget. Akinek nem esne le:

A róka füvet szeretne nyírni, de nincs fűnyírója, ezért elindul a nyuszikához, hogy kölcsön kérje a fűnyíróját.

Megy mendegél és útközben ezen morfondírozik: Nem is biztos, hogy a nyuszika ideadja a fűnyíróját, végül is miért segítene, nincs rá semmi oka!?

Majd később: Néha a nyuszika olyan szemét szokott lenni, piszkálódik, kötekszik, lehet, hogy nem is adja ide a fűnyíróját!

Majd egészen behergeli magát: A nyuszika egy genyó állat, a fene egye meg, úgysem fogja ideadni a fűnyíróját!

Megérkezik a nyuszikához, becsönget, mire a róka kedves mosollyal kinyitja az ajtót. A rókának ekkorra már lila a feje és minden kérdezés nélkül beszól:

- Tudod mit nyuszika? B@szd meg a fűnyíródat!

Ezt a tanítást nagyon szívleld meg..

2012. jan. 27. 20:45
 42/51 A kérdező kommentje:

ma 20:45

Köszi

a többi válasz is jó volt, meg úgy vettem észre, hogy most mindenki egyformán gondolkodik a dologgal kapcsolatban csak én nem, de mindegy teljesen igazatok van, nem is fogom neki megemlíteni egyszer majd csak eljut az agyáig, hogy házasság nélkül akárhogy is van nem teljes egy család

2012. jan. 27. 20:57
 43/51 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg, ne kommunikálj nyíltan, hanem verd fejbe, hogy nem gondolatolvasó...

Ez kb olyan, mintha én most tarkón vágnám a férjemet, hogy már fél órája kívánok egy halas szendvicset - persze nem szólok - ő meg egy köcsög, hogy tévét néz és nem jut el az agyáig, hogy szendvicset akarok enni....

2012. jan. 27. 21:08
 44/51 anonim ***** válasza:

20:45-ös vagyok. Kedves kérdező!

Félreértetted a tanmesémet. NEM az a megoldás, hogy nem mondasz semmit, "majd csak eszébe jut magától, vagy nem", hanem épp hogy EL KELL MONDANI.

Mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Te gyereket szültél neki, tök jogosan gondolja, hogy ha eddig nem volt bajod a "vadházassággal" (felénk így hívják), akkor biztos most sincs. És saját bevallásod szerint eddig nem is volt.

Ő meg szegény nem gondolatolvasó, hogy tudja, te mégis házasságot akarsz. Sosem fog rájönni, te meg megpukkadsz magadban. Senkinek sem jó ez. Beszélj vele NYÍLTAN, ne célozgass, ne utalgass.

2012. jan. 27. 21:12
 45/51 anonim ***** válasza:
Én három éves voltam mikor anyuék összeházasodtak. Nem volt fehér ruha,nem volt nagy lagzi,nem volt 300 vendég. Két tanú volt, két vendég és én. És azóta is boldogok :)
2012. jan. 27. 22:29
 46/51 anonim ***** válasza:

Még mindig nem látod jól. Házasság nélkül is lehet teljes a család lelkiekben, érzelmileg ami a legfontosabb.

Csak papírilag nem, de nehogy már az legyen a legfontosabb ugyan.

Jó vagy amúgy, ma éppen nem tudsz vele beszélni, mert 24 órázik. És az előző régóta ?

Valamitől félsz, talán símán egy nem választol. No ha akár a nemre is felkészültél úgy, hogy nem akadsz majd ki, hanem megpróbálod meghallani és megérteni, akkor állj elő és kérdezd meg mit szól .

2012. jan. 27. 22:33
 47/51 A kérdező kommentje:

te vagy az értelmi fogyatékos nem én

a gyerek nem véletlen jött, hanem ő mondta, hogy már nagyon szeretne egy gyereket és kis gondolkodás után eldöntöttük, hogy akkor belevágunk

Eddig nagyon gáznak tartottam azokat a nőket akik megkérik a férfi kezét, közbe meg most én is ugyan azt akartam és tegnap estére tudatosult bennem, hogy mégse kéne erőltetni.

Ha legközelebb szóba kerül az esküvő, mert mint eddig ezután is fogják majd mondani a szülők, akkor majd én is mondom neki, hogy szeretném én is.

2012. jan. 28. 11:01
 48/51 anonim ***** válasza:
Hazaért már? esküszöm, kíváncsi vagyok, hova alakultok...
2012. jan. 28. 13:15
 49/51 A kérdező kommentje:
mintha megérezte volna, mert azóta többször is tett megjegyzéseket az esküvővel kapcsolatban és nem igazán jókat, így nem is mondtam, hogy én mit szeretnék
2012. jan. 29. 11:30
 50/51 anonim ***** válasza:
Ha eddig a párod nem kérte meg a kezed, már nem fogja, mert neki így is KÉNYELMES.
2012. jan. 30. 01:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!