Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleség miért rám haragszik?...

A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?

Figyelt kérdés

Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.

A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"

Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.

Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.

2011. nov. 4. 14:54
 61/98 anonim ***** válasza:
75%

Hany eves vagy?

Nem kell mident elhinni a ferfiaknak! Szeretnek jatszadozni a vandeglatos lanyokkal. Te azert vagy ott,hogy kiszolgald,kedveskedj,de ne felreerthetoen.

Gondold magad a felesege helyebe,biztos vagyok benne,hogy neked sem tetszene. Ez csak az en velemenyem.

2011. nov. 4. 18:06
 62/98 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok.

Tudom ,hogy nem kell mindent elhinni, de szeretem ha bókolnak. :)

Rúdtáncolni nem megyek, mert szégyenlős vagyok. :D

2011. nov. 4. 18:09
 63/98 anonim ***** válasza:
85%

Rúdtáncolni nem megyek, mert szégyenlős vagyok. :D

Hát nem úgy tűnik :D

2011. nov. 4. 18:12
 64/98 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Akkor most igaza van a felesegnek vagy sem?:)

2011. nov. 4. 18:13
 65/98 A kérdező kommentje:

Igaza van a feleségnek, én is féltékeny lennék a helyében.

Ha szépen kért volna akkor leállnék, de mivel fenyegetőzött ezért folytatom a játékot.

2011. nov. 4. 18:21
 66/98 anonim ***** válasza:
100%
nagyon buta vagy kérdező komolyan,nem tudok erre mit mondani...ha már folytatod akkor dugasd is meg magad hogy teljes legyen a kép...:D
2011. nov. 4. 18:22
 67/98 anonim ***** válasza:
75%
hat en kikernem magamnak ha le szepkislanyoznanak. elvarom hogy megadjak a tiszteletet es en is megadom a masiknak. egy igazi uriember nem koszonne igy plane nem a felesege elott. ha neked ez imponal remelem hasonlo ferjed lesz majd..
2011. nov. 4. 18:24
 68/98 anonim ***** válasza:
85%
Jol latod,igaza van a felesegnek.Most neked biztos nem tetszik,hogy a felesege igy letamadott.Hagy az egeszet!Ennyit nem er! Nehogy az allasodba keruljon!
2011. nov. 4. 18:32
 69/98 anonim ***** válasza:
7%
ha írsz privit akkor elárulom hogy mit jelent jóban lenni , jól benned lenni :) 27 f
2011. nov. 4. 18:38
 70/98 A kérdező kommentje:
Nem fog az állásomba kerülni, írtam ,hogy a főnökkel elég jó baráti viszonyban vagyok, még becézget is. :)
2011. nov. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!