A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?
Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.
A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"
Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.
Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.
A férj sem szent, de mondjuk te meg ne menj bele a játékba.
Nem is értem, hogy van képed a felesége előtt flörtölni vele...
Te egy munkas vagy, azert fizzetnek, hogy kiszolgald a vendegeket, ferjet es feleseget egyarant, minden surlodas nelkul. Meghozza ugy, hogy kedves vendeg vissza is jojjon.
Hibas vagy, hogy Te sokszor belemesz ebbe a jatekba. El tudod Te kepzelni? Tobb mint valoszinu, ez az idosebb no vagy 30 eve szenved a ferje flortjei mellett. Nem fog meg fizetni is hogy ezt hallgassa.
Én sem értem mi baja veled a feleségnek.
A férje a foglalt ember,nem te. Csak ugye mindig könnyebb mást okolni, itt az oldalon is ez a divat.
Nem tudom, ha a ti férjetek prostihoz járna,akkor elmennétek megfenyegetni a prostit? Biztos rohadtul érdekelné..
Kérdező, én szólnék a főnökömnek, és tudod ha az én alkalmazottamnak mondana ilyet valaki,az az én vendéglátó egységembe többé nem teszi be a lábát. Intézzék el otthon a gondjaikat.
Akkor a feleség miért nem vál el a férjétől?
Én a kedves úrnak csak viszonzom a bókokat.
*
válik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!