Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleség miért rám haragszik?...

A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?

Figyelt kérdés

Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.

A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"

Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.

Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.

2011. nov. 4. 14:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
100%
a pasik az ilyen becézgetéssel azt tesztelik mennyire vagy kapható, általában azok a nők akik ezt hagyják sőt még imponál is nekik azok könnyen kaphatók is.ezzel már be is kategorizáltad magad. lehet még fiatal vagy de később majd rájössz és megérted. ha valaki engem lekislányozna akkor kikérném magamnak, és sértésnek venném.
2011. nov. 4. 20:16
 92/98 anonim ***** válasza:
100%
Hülye r.ibanc... Ne olyannak viszonozd a bókokat, aki mellett ott ül a felesége.. Keress magadnak egyedülálló ff-t.. Teljes mértékbe megértem a nöt, én is megcsapkodnálak.. Ha már a férjnek nem volt esze legalább neked legyen és ne menj bele ilyen játékokba..
2011. nov. 5. 10:12
 93/98 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas ez a jaj azért is csinálom. Én is olyan helyen dolgozok ahol emberekkel kell foglalkozni és totál rosszul vagyok az ilyenektől, mint te. Csak tudd, hogy tudnak úgy is panaszt tenni, hogy ne a főnöködnek kelljen dönteni az ügyben. Azt meg nem nevezném már flörtnek, hogy megérinted a kezét is. Ha egyszer megcsinálnád valószínűleg én hatalmas balhét csapnék, nem azért vagy ott, hogy enyelegj hanem azért, hogy kiszolgáld a vendégeket. A főnöködben meg ne legyél biztos, hogy nem rúg ki. Azért, mert becézget nincs garantálva a munkád. Jön egy jobb tündérke aztán repülsz.
2011. nov. 5. 10:45
 94/98 anonim ***** válasza:
72%
én csak azt nem értem, a feleség miért kísérgeti a férjet továbbra is ebbe az étterembe... én az első pár eset után tutira nem mennék, ku.rvázni tud nélkülem is...
2011. nov. 5. 18:49
 95/98 A kérdező kommentje:
Milyen ku.rvázásról beszélsz?
2011. nov. 6. 13:56
 96/98 anonim ***** válasza:
100%
loool még mindig ennek az ostoba hülye lánynak írogattok?:D
2011. nov. 6. 14:07
 97/98 anonim ***** válasza:

Lehet a férj ilyen típus, és nem szokott magában gond lenni a feleségnek, csak mikor a partner pincérnő, rosszul reagál. Nem professzionálisan.

Apukám is szokott mondani, anyum me mosolyog magában, hogy ugyan már mit szólnak ezek a lányok, Még cikinek is érzi inkább, mint mérges legyen, de megérti, hgoy ő ezt szereti. Két ilyen lányról tudok. Épp azért csinálta, mert már többször jártak oda, kicsit elengedte magát, amolyan barátként kezdte kezelni. A lányok viszont mindig rendesen csöndben elhallgatták, legfeljebb mosolyogtak egyet.

Ez még nem válóok egyáltalán.

Azt kellene tegye a nő a ti esetetekben, hogy szól a főnöködnek, és még csak nem is kirugatni, hanem, csak hogy az ilyesmit tanítsa meg lereagálni. De te magad is megkérdezheted a kedves főnöködtől, ha már te nem tudod. Modd neki, hogy mégjobban akarsz a bizniszére hatni, de ezzel a dologgal nem tudsz mit kezdeni, de nem akarod elüldözni, inkább hívni a vendégeket a viselkedéseddel.

Tuti mégjóbban lehetnél a főnököddel is. Jajj remélem ő nem nős.

Némi viselkedéskultúra fejlesztés kell neked, és akkor nem rontod el a szépséged a viselkedéseddel, és minden rendben lehet.

2011. nov. 12. 15:20
 98/98 anonim ***** válasza:
9%

Ezt elég egyszerűen elrendezheted. Ha legközelebb jönnek, és a férj megint elkezd flörtölni veled, akkor mondd meg neki a felesége előtt, hogy legyen kedves nézzen téged levegőnek, mert elég kínos, ha a felesége eljön ide egyedül fenyegetőzni hogy hagyd békén a férjét. Na ezzel jól lejáratod az asszonyt, aztán majd a férj jól összeveszik vele és megkapja a magáét :)

Ha valakinek annyi esze van, hogy a 3. felet, aki láthatóan nem volt kezdeményező, hibáztatja ahelyett hogy a saját férjét venné elő, és amennyiben ez neki nem tetszik, akkor elválik tőle, akkor az elég szánalmas és idióta valaki. A felesége lelkivilágára legyen tekintettel a férje, hogy nem kezd a szeme előtt flörtölni más nővel. Ha meg annyira nem tiszteli a feleségét, akkor ezt verje le a nő a férjén, és ne a 3. félen. Nekem ez a véleményem. Mindazonáltal ne add a lovat a pasas alá. Ennyi az amiben te hibás lehetsz. Maximum.

33/N

2011. nov. 12. 16:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!