A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?
Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.
A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"
Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.
Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.
Számodra a feleség is ugyanolyan vendég, mint a férj, ezért neked az a dolgod, hogy mindketten jól érezzék magukat. Neked kellene tudnod megítélni, hogy ha a felségnek ez kellemetlen, nem mész bele a játékba, ennek nem ott és akkor van meg a helye. Nyilván való, hogy a férj is hibás, de neked attól még nem kell adni alá a lovat. Igen is el lehet menni szó nélkül és viszonzás nélkül a bókolgatások mellett.
Írok egy példát: Esküvői meghívókkal foglalkozom és sajnos nem egyszer szembesültem olyan párral, ahol azt láttam ,hogy a lány jobban akarja az egészet, mint a fiú. Ilyenkor a hímnemű jó esetben érdektelenül várja végig, amíg a kedvese kiválasztja a megfelelő meghívót, vagy elkezd velem jópofizni. Én ilyenkor azt szoktam tenni, hogy egyenlő figyelmet fordítok a nőre is és a férfira is, vagy ha a helyzet úgy kívánja, kicsit többet a nőre, hogy ne érezze magát kellemetlenül. Ilyen helyzetben ugyanis jól látszik a nőn, hogy feszeng, de ott, akkor nem akar balhézni. A szolgáltatónak minden egyes ember ügyfél és nem illik különbséget tenni szimpátia alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!