Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleség miért rám haragszik?...

A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?

Figyelt kérdés

Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.

A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"

Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.

Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.

2011. nov. 4. 14:54
 21/98 anonim ***** válasza:
88%
vagy is tudjál távolságot tartani és az érzelmi kitöréseidet kordában tartani...nem kell minden 2. vendégnek a nyakára mászni,meg kell tanulni a tisztes távolságot megtartani úgy hogy még is kedvesnek tűnjél és a célzásokat nem felvenni magadra még ha nagyon tetszik a bók akkor sem...
2011. nov. 4. 15:22
 22/98 anonim ***** válasza:
98%

Számodra a feleség is ugyanolyan vendég, mint a férj, ezért neked az a dolgod, hogy mindketten jól érezzék magukat. Neked kellene tudnod megítélni, hogy ha a felségnek ez kellemetlen, nem mész bele a játékba, ennek nem ott és akkor van meg a helye. Nyilván való, hogy a férj is hibás, de neked attól még nem kell adni alá a lovat. Igen is el lehet menni szó nélkül és viszonzás nélkül a bókolgatások mellett.

Írok egy példát: Esküvői meghívókkal foglalkozom és sajnos nem egyszer szembesültem olyan párral, ahol azt láttam ,hogy a lány jobban akarja az egészet, mint a fiú. Ilyenkor a hímnemű jó esetben érdektelenül várja végig, amíg a kedvese kiválasztja a megfelelő meghívót, vagy elkezd velem jópofizni. Én ilyenkor azt szoktam tenni, hogy egyenlő figyelmet fordítok a nőre is és a férfira is, vagy ha a helyzet úgy kívánja, kicsit többet a nőre, hogy ne érezze magát kellemetlenül. Ilyen helyzetben ugyanis jól látszik a nőn, hogy feszeng, de ott, akkor nem akar balhézni. A szolgáltatónak minden egyes ember ügyfél és nem illik különbséget tenni szimpátia alapján.

2011. nov. 4. 15:28
 23/98 anonim ***** válasza:
98%
Ha vendeglatoban akarsz tovabb is dolgozni, egyet tanulj meg. Lehet hogy a ferj fizet, es O adja a borravalot, de ha nayuci nem hajlando abba az etterembe jarni ahol Te dolgozl, marpedig nem fognak odamenni. Te is elesel a penztol, meg a fonokod is. Mindig, mindenkivel, de nem kihivoan kell kedvesnek lenni, konnyu beszelgeteseket kell megtanulnod. Ne felejtsd el soha, hogy a noknek kell a legjobban a kedvukben jarni.
2011. nov. 4. 15:28
 24/98 A kérdező kommentje:
Ha anyuci döntene akkor nem jöttek volna eddig se, ők már féléve járnak hozzánk.
2011. nov. 4. 15:32
 25/98 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szoktam minden férfi vendéggel ilyen lenni.
2011. nov. 4. 15:33
 26/98 anonim ***** válasza:
97%
Neked ez a középkorú házaspár nem férfi és nő, hanem vendég. Jó lenne ha ezt felfognád.
2011. nov. 4. 15:33
 27/98 anonim ***** válasza:
97%
Mit gondolsz, mit jelent mikor anyuci azt mondja, hogy valtoztass, mert megbannod. Bead egy panaszt, aztan tobbet nem jonnek. rAadasul, akivel csak beszel, mindenkinek elmondja hogy oda, abba az etterembe ne menjenek. Tudod mit? Nem is fognak. A legjobb hidetes vagy aztatas az szajrol-szajra megy.
2011. nov. 4. 15:37
 28/98 anonim ***** válasza:
100%
Végül is akarsz valamit a pasastól? Most őszintén! Mivel írod, hogy minden vendéggel nem vagy ilyen kacér.
2011. nov. 4. 15:44
 29/98 anonim ***** válasza:
96%
Nem akar. Feleseget akarja idegesiteni, az tetszik neki, azert jatszik.
2011. nov. 4. 15:45
 30/98 A kérdező kommentje:
Én leállnék ha szépen kért volna, de mivel fenyegetőzött ezért folytatom a játékot.
2011. nov. 4. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!