Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleség miért rám haragszik?...

A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?

Figyelt kérdés

Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.

A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"

Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.

Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.

2011. nov. 4. 14:54
 41/98 anonim ***** válasza:
100%

OK.

Van baràtod és õ elõtte is flörtölsz, vagy õ flörtöl elõtted?

Tudod àltalàban, amikor igy viselkednek egyes emberek, nemtõl függetlenül, ott àltalàban az egyik szenvedõ alany.

Attól is függ, hogy te mit mondasz a pasinak?

2011. nov. 4. 16:33
 42/98 anonim ***** válasza:
100%

16:31

szerintem is, mert egyszer volt egy ilyen kérdezõ,aki ilyen provokàló volt.

2011. nov. 4. 16:34
 43/98 A kérdező kommentje:

"Van baràtod és õ elõtte is flörtölsz, vagy õ flörtöl elõtted?"

Nem, mert a mi kapcsolatunk van olyan jó ,hogy a másik előtt sose csinálnánk ilyet.

2011. nov. 4. 16:36
 44/98 anonim ***** válasza:
93%

:):)

Tehat akkor csak egymas hata mögött flörtöltök?Egyébként nincs neked semmilyen baratod, csak almodozol, mint ahogyan ebben a kérdésedben is.:):)

2011. nov. 4. 16:39
 45/98 anonim ***** válasza:
93%

ma 16:36

Nem de a háta mögött bármit meg tehetsz nem igaz??Akár még a vendég farka szájba vétele is engedélyezett...:D

Kis hülye lotyó vagy fogadd el aki a vendégekkel flörtölget...dolgozz tedd a dolgod aztán legyen elég az ha otthon a párod dicsérget,plussz nem fognak basztatni feleségek...

2011. nov. 4. 16:39
 46/98 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda bölcsesség! Tehát a jó kapcsolat alapja az egymás háta mögötti flörtölés!
2011. nov. 4. 16:40
 47/98 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kislány.

Mit osszátok itt neki az észt, mikor nemhogy mást, de még magát sem tiszteli.

Erről ennyit.

2011. nov. 4. 16:42
 48/98 A kérdező kommentje:

":):)

Tehat akkor csak egymas hata mögött flörtöltök?Egyébként nincs neked semmilyen baratod, csak almodozol, mint ahogyan ebben a kérdésedben is.:):)"

Igen, mindig is az volt az álmom ,hogy pincérnő legyek. :)

2011. nov. 4. 16:43
 49/98 anonim ***** válasza:
85%
Itt nem arról van szó én elhiszem a kérdést semmi kamu szagot nem érzek ebbe a kérdésbe....én is vendéglátásban dolgozom és tudom hogy milyen emberek vannak és hogyan viszonyulnak a pincérnőkhöz,pláne azok akik jól néznek ki,azok kapnak hideget meleget.Volt egy hely ahol dolgoztam és a pincérlánynak egyfolytában jöttel az ajánlatok ami a szexuális zaklatást is kimerítette egy két embernél mert volt olyan aki szó szerinte megfogta a punciját....:D bár azzal a különbséggel hogy a van aki tudja kezelni ezeket a helyzeteket és ezért jó pincér,ellenben a kérdezővel akinek még van mit gyakorolnia úgy gondolom....vagy ha nem megy az hogy türtőztesse magát akkor le kell szépen lépni...és más fajta munka után nézni,mert aki minden vendégben a fa.szt látja és a bókot az nem sokra fogja vinni....és majd jönnek a feleségek klofolóval seprűvel és hasonló eszközökkel felszerelkezve:D
2011. nov. 4. 16:49
 50/98 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, mindig is az volt az álmom ,hogy pincérnő legyek. :)"

Hát, akkor te nem ismered a merj nagyot álmodni kifejezést. :)

2011. nov. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!