A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?
Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.
A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"
Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.
Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.
OK.
Van baràtod és õ elõtte is flörtölsz, vagy õ flörtöl elõtted?
Tudod àltalàban, amikor igy viselkednek egyes emberek, nemtõl függetlenül, ott àltalàban az egyik szenvedõ alany.
Attól is függ, hogy te mit mondasz a pasinak?
16:31
szerintem is, mert egyszer volt egy ilyen kérdezõ,aki ilyen provokàló volt.
"Van baràtod és õ elõtte is flörtölsz, vagy õ flörtöl elõtted?"
Nem, mert a mi kapcsolatunk van olyan jó ,hogy a másik előtt sose csinálnánk ilyet.
:):)
Tehat akkor csak egymas hata mögött flörtöltök?Egyébként nincs neked semmilyen baratod, csak almodozol, mint ahogyan ebben a kérdésedben is.:):)
ma 16:36
Nem de a háta mögött bármit meg tehetsz nem igaz??Akár még a vendég farka szájba vétele is engedélyezett...:D
Kis hülye lotyó vagy fogadd el aki a vendégekkel flörtölget...dolgozz tedd a dolgod aztán legyen elég az ha otthon a párod dicsérget,plussz nem fognak basztatni feleségek...
Szegény kislány.
Mit osszátok itt neki az észt, mikor nemhogy mást, de még magát sem tiszteli.
Erről ennyit.
":):)
Tehat akkor csak egymas hata mögött flörtöltök?Egyébként nincs neked semmilyen baratod, csak almodozol, mint ahogyan ebben a kérdésedben is.:):)"
Igen, mindig is az volt az álmom ,hogy pincérnő legyek. :)
"Igen, mindig is az volt az álmom ,hogy pincérnő legyek. :)"
Hát, akkor te nem ismered a merj nagyot álmodni kifejezést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!