A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?
Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.
A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"
Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.
Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.
16:34
Én arra a tini lányra gondolok, akinek a barátja, egy középkorú ember, aki kevesebb pénzt adna a lánynak, ha közös gyerekük lenne, mert arra is akar pénzt szánni..
16:58
En arra a tinilanyra gondoltam, aki "szerelmes" az apjaba és az anyat ócsarolta.Nagyon hasonlit a provokaló megjegyzései.Nem tudom emlékszel-e ra.
Hú de sokan a szívükre vették.
Inkább nem tippelek miért.....
Amikor elolvastam a kerdest,akkor nekem is feltunt,hogy ilyen sokan tamadjak a kerdezot!De,ha a feleseg bement,gondolom,csak volt valami alapja. De varjuk meg amig leirja ,hogy ezenkivul meg milyeb beszelgetesek hangzottak el.
Vendeglatos voltam,tudom,hogy a frfiakat sem kell felteni,ha mar egy kicsit kedvesebb vagy egybol felreertik a helyzetet.Borravalo szamit!Ha kedves vagy,jol kiszolgalsz,akkor kapsz,ha nem kedveskedsz,nem kapsz.
kérdező velem nem akarsz jóban lenni?
Élveznénk 1más társaságát, szerintem :) 27 f
Még olyanokat szokott mondani ,hogy milyen szép nyakam van meg ,hogy csak miattam jár ide (ami nyilván nem igaz de jól esik ilyet hallani :D )
Én megszoktam dicsérni ,hogy milyen férfias álla , és orra van.
Néha megérintem a kézfejét.
"kérdező velem nem akarsz jóban lenni?
Élveznénk 1más társaságát, szerintem :) 27 f"
Hmmm, és mit jelentene nálad ez a jóban lenni? :D
Inkább menjél hostesnak kérdező az való neked...:D
Hülye lotyó...:D
Vagy menjél el valami rúdtáncosnak ott kapnál bókokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!