A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?
Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.
A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"
Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.
Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.
"Én leállnék ha szépen kért volna, de mivel fenyegetőzött ezért folytatom a játékot."
Ha neked ez neked gyönyört okoz, kívánom: egyéb örömöd se legyen. Tipikus, "ki ha én nem?" hozzáállás...
Akkor nem rúgna ki. Gondolom, ha férfi, már elég jól bebetonoztad a helyed, a mentalitásodból kiindulva nem is kérdés, hogyan...
Élvezd a sikeres életed, hisz nincs is euforikusabb, mint pincérnőnek lenni Magyarországon és flörtölni nős férfiakkal...
Es te el is hiszed, hogy ennek a férfinak tetszel, vajon tényleg szép vagy?:):)
Nem lehet, hogy latja rajtad, hogy nem ugranak rad a korodbeli fiùk és akar neked adni egy kis önbizalmat?
Na és az is lehet, hogy a kapuzaras mar meg van nala és igy akar maganak örömet szerezni egy kis dumaval,amit te még el is hiszel.
Annyira szanalmas vagy, egyébként hany éves vagy, gondolom 17-18 éves, majd az élet visszaadja neked ezt az aranyos viselkedésedet. De majd remélem nem fogsz csodalkozni?
"Nem lehet, hogy latja rajtad, hogy nem ugranak rad a korodbeli fiùk és akar neked adni egy kis önbizalmat?"
Lehet ,hogy csak önbizalmat akar adni, de az felesleges lenne hiszen van barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!