Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleség miért rám haragszik?...

A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?

Figyelt kérdés

Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.

A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"

Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.

Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.

2011. nov. 4. 14:54
 31/98 anonim ***** válasza:
100%
Hát fojtasd max még ki is rúgnak...bepanaszol a feleség a főnöknél aztán röpülsz...
2011. nov. 4. 16:04
 32/98 anonim ***** válasza:
100%

"Én leállnék ha szépen kért volna, de mivel fenyegetőzött ezért folytatom a játékot."

Ha neked ez neked gyönyört okoz, kívánom: egyéb örömöd se legyen. Tipikus, "ki ha én nem?" hozzáállás...

2011. nov. 4. 16:10
 33/98 A kérdező kommentje:
Azt megnézném ,hogy a Sanci kirúgna engem. XD
2011. nov. 4. 16:11
 34/98 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszene ha a parom flortolgetne massal es a lany viszont!!megertem a no reagalasat!!egyebkent a paromnak is megmondanam a magamet,.
2011. nov. 4. 16:13
 35/98 anonim ***** válasza:
55%
Hol dolgozol?
2011. nov. 4. 16:15
 36/98 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem rúgna ki. Gondolom, ha férfi, már elég jól bebetonoztad a helyed, a mentalitásodból kiindulva nem is kérdés, hogyan...

Élvezd a sikeres életed, hisz nincs is euforikusabb, mint pincérnőnek lenni Magyarországon és flörtölni nős férfiakkal...

2011. nov. 4. 16:19
 37/98 anonim ***** válasza:
100%

Es te el is hiszed, hogy ennek a férfinak tetszel, vajon tényleg szép vagy?:):)

Nem lehet, hogy latja rajtad, hogy nem ugranak rad a korodbeli fiùk és akar neked adni egy kis önbizalmat?

Na és az is lehet, hogy a kapuzaras mar meg van nala és igy akar maganak örömet szerezni egy kis dumaval,amit te még el is hiszel.

Annyira szanalmas vagy, egyébként hany éves vagy, gondolom 17-18 éves, majd az élet visszaadja neked ezt az aranyos viselkedésedet. De majd remélem nem fogsz csodalkozni?

2011. nov. 4. 16:19
 38/98 anonim ***** válasza:
11%
Most ugorjatok a kérdezőnek. Ártatlanul flörtölget a vendéggel, szerintetek miért egy fiatal szép lány szolgál fel? A feleség elég szánalmas, ha neki ugrik ezért, ha tirpák a férje, rendezze le vele.
2011. nov. 4. 16:22
 39/98 A kérdező kommentje:

"Nem lehet, hogy latja rajtad, hogy nem ugranak rad a korodbeli fiùk és akar neked adni egy kis önbizalmat?"

Lehet ,hogy csak önbizalmat akar adni, de az felesleges lenne hiszen van barátom.

2011. nov. 4. 16:22
 40/98 anonim ***** válasza:
89%
Most már biztos, hogy kamu a kérdés, provokáció..
2011. nov. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!