A feleség miért rám haragszik? Miért nem a férjét állítja le?
Az étterembe ahol felszoláglóként dolgozom szokott jönni egy középkorú házaspár.
A férfi sokszor flörtöl velem, ilyeneket mond ,hogy "szia, szép kislány"
Én sokszor belemegyek ebbe a játékba.
Nemrég a feleség eljött egyedül, és mondta nekem ,hogy szálljak le a férjéről különben nagyon megfogom bánni.
Azért nem hiszem, hogy olyan szinten kellene gondolkodnotok, hogy a f*szra ugrik.
Az pedig természetes, ha megköszön egy bókot, vagy viszonozza. Az én szótáramban ez nem flört.
A feleség viselkedéséből pedig tökéletesen érthető, miért másoknak bókol a férj.
Nagyon jóban vagyok vele.
szöszkének szokott becézni. :)
Szerintem meg a feleségét nem nézi semmibe,nem a kérdezőt :)
Tényleg szólj a főnöködnek, mert semmi joga téged fenyegetni senkinek.
ma 15:15
Igen vidd szótlanul a rendelést mert te nem ku.rválkodni és flörtölni vagy ott a munka helyeden,hanem elvileg a munkád miatt és azért hogy pénzt keressél.Talán tudni kellene magadat türtőztetni..ez a felszolgálás lényege hogy ne dőljél be minden vendégnek aki már kedvesen szól hozzád,ebben a szakmába ez a lényeg...
egy vendéglátós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!