Ti hogyan osztjátok meg a párotokkal a közös életetek költségeit és írtatok házi rendet?
Ez a pasas rémálom. Biztos jó pasi, meg minden, de hogy ő számlákat gyűjt, meg ne nyúlj a dolgaihoz, ő meg a te cuccaidat amortizálja....ez ezer feszültséget generál naponta, a végén már utálsz majd hazamenni, hogy vajon miért lesz veszekedés. Szerintem is az anyagiak csak tünet, ő eleve sem egy osztozkodó típus.
Légyszi-légyszi mondd neki, hogy bocs, nem jött be az együttélés, menjél innen. Mi 0 együttélés után házasodtunk, és soha nem volt veszekedés, hogy ki vett magának csipszet és ki zabálta fel. Ez nem normális, ahogy ti éltek. Nálunk nincs házirend, írunk listát a hűtőre, mit kell venni és elmegyünk, megvesszük. Aki boltba megy, annak szól a másik, hogy ő mit akar a boltból. A pénz a kártyán van vagy egy megbeszélt helyen és aki venni akar valamit, az vásárol belőle, nincs elszámoltatás, de jelezzük a másiknak, hogy kb. ennyit költöttem, de nem kell bemutatni a számlát.
Jaj, Kérdező, még ezek után is együtt vagytok..?
Ez nem fog javulni, én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!