Házi-néni- (és) bácsi gyakorlatilag már olyanok mint a családunk, meddig jó ez a "kötődés", gyakorlatilag idegenek?
A párom tavaly nyáron keresett egy kiadó lakást. Talált is egyet, melyet kivett. Annyit tudtam, házi néni-bácsi van, és egy hatalmas kutya (félek a nagy kutyáktól). Akkor azt mondtam a páromnak örüljön ha egyáltalán 2-3 hónapot ki tud majd húzni...biztosan rossz lesz...és én biztos nem megyek oda, főleg ha kommentálni fognak...
Nem lett igazam, a kutyát melyet kezdetben utáltam, annyira megszerettem, hogy belebolondulnék, ha nem szeretgethetném meg...A nőt nagyon kedvelem, kedves, aranyos, törődik velünk, látom, hogy "vigyáz" a páromra (néha ebéddel kínálja, vacsorát ad neki). A férfi aki kezdetben mogorvának tűnt rájöttem egy ízig vérig aranyos ember, a maga egyszerű "odamondó" stílusában. A hétvégén ott voltam a párom nélkül és teljesen odavoltam...meghívtak vacsorázni, éjjeleket átbeszéltünk...kutyáztam...feltöltődtem.
Már nem is úgy tekintem őket mint a "házi-néniék" hanem mindjárt mint egy-egy családtag...érdekli őket mi van velünk, mi történik, aggódnak értünk...
Jövőben lehet, hogy el kell jöjjön a párom (és akkor én sem költözöm oda) amitől teljesen kivagyok. Nekem erőt adtak azok az emberek és hiába voltak ők a "főnökök" hiányoznának és a kert és a kutya is...
Ti voltatok hasonlóan "idegenekkel"
Nekem csak házinénim volt ilyen. Nagyon szerettem, ő is az a fajta volt, aki mindig megmondta a magáét. Barátom nem volt, így rendszeresen vittem fel az aktuális srácot, soha egy szót nem szólt miatta, csak amikor beszélgettünk, megmondta a véleményét róluk :)
Szerintem nincs ezzel gond. Házinéniből/-bácsiból előléptek barátokká. Nyugodtan tarthatjátok velük ugyanúgy a kapcsolatot, mint bármely más idősebb barátotokkal. Nem kell feltétlenül elveszítsétek egymást.
:)
Köszi. Mi régen együtt vagyunk a párommal, mi már elvagyunk könyvelve általuk férj-feleségnek :D szeretnék odaköltözni és ott élni a párommal, ha már albérletben, akkor ez lenne a tökéletes...egyelőre...
rosszul esne ha nem tudnánk maradni...
ugyanakkor furcsa és megmagyarázhatatlan érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!