Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házi-néni- (és) bácsi gyakorla...

Házi-néni- (és) bácsi gyakorlatilag már olyanok mint a családunk, meddig jó ez a "kötődés", gyakorlatilag idegenek?

Figyelt kérdés

A párom tavaly nyáron keresett egy kiadó lakást. Talált is egyet, melyet kivett. Annyit tudtam, házi néni-bácsi van, és egy hatalmas kutya (félek a nagy kutyáktól). Akkor azt mondtam a páromnak örüljön ha egyáltalán 2-3 hónapot ki tud majd húzni...biztosan rossz lesz...és én biztos nem megyek oda, főleg ha kommentálni fognak...

Nem lett igazam, a kutyát melyet kezdetben utáltam, annyira megszerettem, hogy belebolondulnék, ha nem szeretgethetném meg...A nőt nagyon kedvelem, kedves, aranyos, törődik velünk, látom, hogy "vigyáz" a páromra (néha ebéddel kínálja, vacsorát ad neki). A férfi aki kezdetben mogorvának tűnt rájöttem egy ízig vérig aranyos ember, a maga egyszerű "odamondó" stílusában. A hétvégén ott voltam a párom nélkül és teljesen odavoltam...meghívtak vacsorázni, éjjeleket átbeszéltünk...kutyáztam...feltöltődtem.

Már nem is úgy tekintem őket mint a "házi-néniék" hanem mindjárt mint egy-egy családtag...érdekli őket mi van velünk, mi történik, aggódnak értünk...

Jövőben lehet, hogy el kell jöjjön a párom (és akkor én sem költözöm oda) amitől teljesen kivagyok. Nekem erőt adtak azok az emberek és hiába voltak ők a "főnökök" hiányoznának és a kert és a kutya is...

Ti voltatok hasonlóan "idegenekkel"

2011. aug. 30. 23:14
 1/4 A kérdező kommentje:
???
2011. aug. 30. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak házinénim volt ilyen. Nagyon szerettem, ő is az a fajta volt, aki mindig megmondta a magáét. Barátom nem volt, így rendszeresen vittem fel az aktuális srácot, soha egy szót nem szólt miatta, csak amikor beszélgettünk, megmondta a véleményét róluk :)

Szerintem nincs ezzel gond. Házinéniből/-bácsiból előléptek barátokká. Nyugodtan tarthatjátok velük ugyanúgy a kapcsolatot, mint bármely más idősebb barátotokkal. Nem kell feltétlenül elveszítsétek egymást.

2011. aug. 30. 23:19
 3/4 A kérdező kommentje:

:)

Köszi. Mi régen együtt vagyunk a párommal, mi már elvagyunk könyvelve általuk férj-feleségnek :D szeretnék odaköltözni és ott élni a párommal, ha már albérletben, akkor ez lenne a tökéletes...egyelőre...

rosszul esne ha nem tudnánk maradni...

ugyanakkor furcsa és megmagyarázhatatlan érzés...

2011. aug. 30. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
igen, volt egy házinénim, 3,5 évet laktam ott. Az idő múlásával nagyon sok mindent tudott meg rólam, és mai fejemmel nem lennék vele ennyire bizalmas viszonyban. Udvariasság, kedves érdeklődés, beszélgetés meglenne, de a saját napi dolgaimba ne avatnám be, nektek is ezt tanácsolom.
2011. nov. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!