Csak szerintem durva, hogy gyakorlatilag az anyjával tervez jövőt a párom?
Na a lényeg,hogy hétvégén mondta a páromnak az anyukája,hogy felújíthatná a szobáját. Erre mondja a párom,hogy nem,mert ő arra gyűjt,hogy minél előbb, 5 éven belül tudjon egy saját lakást venni kettejüknek. (mert ketten laknak albiba) Na most én nem azt mondom,hogy tervezzen velem jövőt,meg velem vegyen lakást vagy valami, de azért basszus ne is az anyjával. Most 22 éves,tegyük fel,hogy 27 évesen vesz egy lakást maguknak...akkor mikor akar elszakadni tőle?:S Amugy 1,5 éve vagyunk együtt.
Meglepődtem,és azóta ezen filózom..
Bocsi,ha kicsit hosszú lett,köszi a válaszokat!
Nem arról van szó, hogy nem akar elszakadni, hanem arról, hogy felelősséget érez az anyja iránt.
Nem lenne szerinte korrekt - és azért igaza is van -,hogy ő felnevelte, most is tud pénzt gyűjteni (más az utolsó fillérig elveszi a gyereke fizetését), ő learatja ennek gyümölcsét, elmegy saját lakásba, az anyja meg szakadjon meg egy keresetből egy albérletben.
Egyrészt szerintem nem akarja magára hagyni az anyját, egyedül.
Másrészt nem lehet tudni, de lehet hogy benő a feje lágya és pár év múlva teljesen másképp fog gondolkozni.
Mivel a ti kapcsolatotok, ezért szerintem nyugodtan kérdezz rá mit gondol a kettőtök jövőjéről.
Rendes, hogy gondol az anyukájára, de azért tényleg érdekes meglátás felőled is...
Mondjuk másfél év még nem olyan hosszú idő, ki tudja, mi lesz 5 év múlva? Ha együtt maradtok akkor még aktuális lesz a téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!