Ti hogyan osztjátok meg a párotokkal a közös életetek költségeit és írtatok házi rendet?
Az a baj,hogy amiket írsz már nem hogy zavaró,de néha kizárja azt,hogy egy kapcsolat normálisan működjön.Te írtad az előbb,hogy már a gyümölcshöz se mer nyúlni,mert nem tudja ki vette és írtad,hogy ez zavaró.Mi lesz később?Egy normális párkapcsolat ott kezdődik,hogy mindent megbeszélünk normálisan és megbecsüljük azt,amit a másik csinál.Jelen esetben,hogy te rendet tartassz,ő meg mindent összemorzsál.Ez most olyan,mintha nem nézné semmibe se amit csinálsz.27 éves férfinek ezt fel kellene fognia,de minimum,hogy néz téged annyiba.Együtt laktok,nem közösnek kellene,hogy minden legyen?Hidd el,most zavar 2 hét után,mi lesz 2 év után?Nem bántani akarlak,de kívülállóként máshogy látjuk.Minden párkapcsolatban van hiba,de ez sok,amit csinál.Beismered,hogy neked se jó így.Fordított esetben milyen jó érzés lenne neked,hogy van párodnak lakása,meg még lakbért sem kell fizetned (kicsit durva is lenne,de a számlák nagy részét kellene neki fizetni,ha már a házat biztosítod) számlákat gyűjtögetsz,jobb esetben olyanokat is visszafizettetsz vele,aminek semmi köze az ételhez.És mi van?Röhögsz a markodba!
Most még nincs babátok és később?Akkor is az lesz,hogy a baba alig kap meg valamit.Vagy a párod megsértődik,mert szólsz neki,hogy pelenka kell.Meg számolgatjátok,hogy ki hány db-ot vett?
A párodnak kényelmes így.Alig fizet.Jobbat érdemelnél!!
Nem azért írom,de sokan 5-10 év után is szétmennek.Nem néz a párod egyenrangúnak ebbe a kapcsolatba.Inkább 1 év után mint 10 év után.Én a párommal 4,5 éve vagyok együtt, közel 1,5 éve lakunk együtt,de nem tűrném ezt el tőle.Pedig nekünk babánk is van,ami egy szoros kapocs.De szerencsére nem is ilyen!E.
Kedves kérdező!
Te kértél tőlünk tanácsot, akkor most mit vagy felháborodva? Minek írtál ide egyáltalán, ha nem tettszik a válasz?! És igen, én simán kib*sznám a barátnőmet, ha ilyen trehány lenne, ugyanis én fiú létemre rendmániás vagyok (szerencsére nőm is az)...1 év az még semmi, normálisan nem is lehet megismerni a másikat, hogy milyen is igazából, Te sajnos most áldozat vagy mert a párod semmibe néz és egy igazi tróger. Nem kell megsértődni, hanem kész tények elé állítod. Vagy változik, vagy kereshet mást. Sajnos most szembesülsz vele, milyen is ő valójában egy kapcsolatban... Sokan vannak így, ez ilyenkor derül ki, viszont sohasem késő lépni. Ne várd meg, míg eldurvul a helyzet... Mi lesz legközelebb?? Számoljátok, hogy ki mennyi WC papírral törölte ki a fenekét? Kicsit nevetséges ez a dolog közöttetek... Össze kell szokni, ha 1 hónap után sem változik, ki kell b*szni az utcára.
Nálunk mielöt összeköltöztünk tisztázva lett pár dolog. Pl., hogy a kassza közös nincs enyém meg tied hanem mienk van. A háztartási munkában a főzésen kívül segít mindenben. Megtanítottam mosni meg a mosógépet kezelni, de mondás nélkül is rendet rak ha kell vagy port töröl. Nem nagyon kellett noszogatni valahogy eloszlott a munka.
De ami nagyon fontos az a kommunikáció, az ami Téged zavar ülj le vele és beszéljétek meg.
Nem is értem, miért kell ezen ennyit problémázni...
Mi megkapjuk a fizetést, befizetem a csekkeket, hozzáadom az albérlet pénzt. Elosszuk kétfelé, hívom a főbérlőt odaadom neki. Ennyi. elmegyünk nagybevásárolni, elfelezzük. ez van hó elején. onnantól kezdve, ha én megyek boltba, én fizetek. magamtól veszek neki chipset, ha úgy van, és nem kérem el a pénzt, ha én nem eszek belőle. nem vagyok bunkó. ha ő megy boltba, ő fizet. vagy ha sok mindent vásárolt ő vagy én akkor beleszállunk. nem számoljuk ki fillérre pontosan, hogy ki mit eszik meg abból, amit megvettünk. nem tudom felfogni mit kell ezen agyalni. egy pár vagytok. előző hónapban a hónap utolsó hetére 0 ftom volt, így alakult. párom állta a kaját, egyáltalán nem volt probléma belőle, volt olyan hónap hogy ez fordítva volt. ez a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!