2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
ja, es elozo, inkabb lennek egy becsapott, tudatlan szegeny no, mint prosti, akibe minden gusztustalan pasi belejar...szoval a megcsalt, buta, naiv felesegeknek meg mindig jobb a helyzete, mint a minden titkok tudoja baratnodnek, akinek nincs mese, minden f.szt be kell kapnia:-)
2011. szept. 30. 16:56
82/107 anonim válasza:
Hát ha jól értettem, 100 ezer forintért vagy többért. Ha a párom ennyit fizetne egy kósza numeráért, hát röhögnék. Egyébként nem áltatom magam, szerintem előbb csalna egy normális nővel, mint egy k.rvával. Undorodik tőlük, agyonhasznált buta szutykoknak tartja őket.Gratula azoknak a pasiknak, akik aznap a 10.-ek.
2011. szept. 30. 16:59
83/107 anonim válasza:
A "férfilélek rejtelmeit mindenkinél jobban ismerő" hölgyek nem a semmiért azok, amik. Még ahhoz is hülyék, hogy felfogják, az ilyen defektes barmok akik hozzájuk járnak, ha akarnák sem tudnák elmesélni a problémáikat. Mert maguk sem tudják mit akarnak, mit miért csinálnak. Szegények lelki betegek, csak nem jó szakemberhez járnak.
2011. szept. 30. 17:03
84/107 anonim válasza:
és a 100 ezerről annyit hogy,egy prosti 5 ezerért kapja be ahogy te mondtad egy válaszoló,ehhez képes 100 ezer egy órácskért nagy összeg!!!:)
2011. szept. 30. 17:03
85/107 anonim válasza:
Tudod hány meg hány nős férfi elmesélni a lelki bántatát egy prostinak??Nem tudhatod mivel Szerencsére nem vagy az.Tehát így nem kell véleményt alkotni mert nem tudod!!!
Olyanról is hallottam már sőt, legtöbb eset ilyen hogy,folyamatosan vissza jár hozzá,mivel ő megértőbb és jobb vele mint a feleséggel,de ti most támadjátok a válaszaimat mivel feleségek vagytok,valahol ez érthető!
2011. szept. 30. 17:07
86/107 anonim válasza:
16.44
Megadod a számod?
2011. szept. 30. 17:08
87/107 anonim válasza:
16: 44 es vagyok!
Mondtam hogy,nem vagyok prosti!!!!
De minek neked a számom??
2011. szept. 30. 17:11
88/107 anonim válasza:
Drága, ezek a "férfiak" nem csak a prostikkal sajnáltatják magukat, hanem bárkivel aki meghallgatja őket. Te meg azt nem tudhatod, hány prostihoz járó véglény próbált már sajnálatot és megértést kicsalni belőlem, tudod, hivatkozva a: bárcsak nekem lenne ilyen feleségem... kezdetű strófára. Nem tudnak felelősséget vállalni még a saját tetteikért sem, de nősülnek, gyereket gyártanak, mert ők "férfiak". Defektes az összes maradjunk ennyiben.
2011. szept. 30. 17:18
89/107 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de a 100 ezres k,rváktól több mindent elvárnak, mint az 5 ezrestől, mert azok gyorsan lerendezik.Egy 100 ezrest jobban megaláznak. És tök mindegy mennyiért, egy darab használható húsnak néznek titeket, akiknél ürítenek a barmok.A lúzer pasik öntik ki a lelküket, akik még arra is képtelenek, hogy megoldják az otthoni problémát, vagy tovább álljanak. Egy Agyon dolgozott ribinek panaszkodnak, hát szánalmas.
2011. szept. 30. 18:07
90/107 anonim válasza:
Az meg a legjobb, amelyik nem is dugni megy, hanem azért fizeti ki a tarifát, hogy meghallgassák. Szánalom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!