2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
Te nem éreznéd megcsalásnak, ha a partnered másnak fizetne ilyen dolgokért! Dehogynem
2011. szept. 30. 13:39
52/107 anonim válasza:
Bocs, nem utolsó, hanem előtte.
2011. szept. 30. 13:39
53/107 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodom az életemet illetöen..most egy kicsit megcsappant az önbizalmam és a nöiességem ugy érzem romokban...összetört az àlmom amit vele szöttem, egy a gond a baba utàni vàgyam hatalmas ...és én eddig ugy éreztem,hogy ö jo apa lenne,ezenkivül biztositani tud mindent ami egy csalàdnak kell..
2011. szept. 30. 13:42
54/107 anonim válasza:
Ha érzelmileg nem kötődik ,csak szexuálisan kalandozik az nem igazi megcsalás.És ezt mindenki csinálja csak nem bukik be mindenki,le kell venni a rózsaszín szemüveget,a férfiak nem monogámiára vannak programozva! Legtöbb feleségnek nincs szeme észrevenni a jeleket, vagy okosabb és nem is akarja.Holtomiglan holtodiglan 100-ból 1 ha akad.
2011. szept. 30. 13:51
55/107 anonim válasza:
Addig ne edd màr itt az idegeidet, amig nem kérdezel rà. Lehet, hogy nem is történt semmi. Amikor tudod az igazat, akkor is maradjàl józan.
2011. szept. 30. 13:53
56/107 anonim válasza:
67%-os hogy te mekkora baromságokat tudsz kreálni....
2011. szept. 30. 13:54
57/107 anonim válasza:
Nem olvastam végig az összes hozzászólást.De azért ne maradj vele mert te már 36-éves vagy és nincs gyereked.Ha lesz akkor szemet tudsz hunyni-e fölött mert ott a gyerek??
Ne hülyéskedj még jó hogy "időben" kiderült!És tényleg nem olyan hosszú ideje vagytok együtt,hogy az ellaposodás,unalom stb.miatt lépett félre.Az is igaz valaki írta már, aki egyszer megteszi megteszi többször is.Ezt vedd egy jelnek!Lehet,hogy mindent megadna meg biztos anyagi háttered lenne nektek a gyerekkel,de attól még ugyanúgy megcsinálja csak majd óvatosabban.Én is 30-on felül vagyok már de azért nem maradnék vele mert sürget az idő!!!Ne mindenáron akard azt a gyereket!!
2011. szept. 30. 13:56
58/107 anonim válasza:
Az ilyen dolgok olyanok, mint a lemezjátszó! Néha lemezt kell cserélni! Elképzelhető, hogy valami extrémebb dologra vágyott vagy pedig egy kis változatosság kellett neki! Vadászösztön!
2011. szept. 30. 14:00
59/107 anonim válasza:
Lehet a kedvenc ételed a töltöttkáposzta de hosszú évekig mindennap azt enni...Egyszerűen unalmassá válik hiába más tányérba rakod vagy tejföllel vagy anélkül eszed.Kell a változatosság ,utána a kedvenc kaja is jobban esik.
2011. szept. 30. 14:07
60/107 anonim válasza:
Tudod van egy nagyon csúnya, szőke, szilikonmaca, aki prosti. Fent van a FB-n, sok pasi istennőnek hívja, áradoznak róla, pedig szánalmasan nevetséges. Szerintem ezeket jól megd.gják, nem szeretkeznek velük. Kiélhetnek rajtuk olyan dolgokat, amit otthon nem. Lehet az egyik haverja ajánlotta, hogy valamit nagyon tud. Gondolom a párodat felcsigázta. Beszélj vele, hogy 5 perc miatt, bukhatja a családját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!