2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
Miért lenne kamu? Velem is megtörtént már ugyanez. Nehogy azt gondold, ez olyan lehetetlen dolog.
2011. szept. 30. 15:32
72/107 anonim válasza:
Igaz, most írta a kérdező, hogy ő írta ki a kérdést...sajnálatos hogy a az ilyen pasik miatt és a mai pénztelenség miatt nem lehet gyereket szülni családot alapítani.
2011. szept. 30. 15:45
73/107 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy legkésőbb este boritod a bilit. Kérlekszépen,ird le aztán mi történt. Egyet mondok: ha gyereket akarsz ettől,akkor csak abban az esetben tedd ha kész vagy egyedülálló anyának lenni,és ezer% ban biztos vagy benne hogy fizikailag,lelkileg,és pénzügyileg is megbirkózol a feladattal.
2011. szept. 30. 15:46
74/107 anonim válasza:
En el se tudnam kepzelni a paromrol, hogy megcsal.Annyira szeret, es olyan egyenes, nyilt, mindent megbeszelunk, biztos vagyok benne, hogy sosem menne felre, foleg nem egy prostival.Akkor 67-es, szerinted en hulye vagyok, hogy megbizok benne??hidd el, nem minden pasi olyan, amilyennek te beallitod oket.van, aki tud uralkodni az allati osztonein.
2011. szept. 30. 15:51
75/107 anonim válasza:
Meg jo, hogy azt el tudtam olvasni, mielott leszedtek:-)
2011. szept. 30. 16:05
76/107 anonim válasza:
Van egy szerény kisebbség aki nem lép félre soha egy hosszú kapcsolat alatt,de statisztikailag ez a kevesebb .Eleve a házasságok fele tönkremegy ,ez az alap.A másik felében meg nagyrészt időnként csalogatják egymást suttyomban.Mindenki nem tartozhat a boldog(?) 10-20%-hoz akik együtt élnek holtodiglan mint a szerelmes galambok!Aki meg félrelép annak a párja is pont ugyanúgy elhiszi ,hogy a másik soha nem tenne ilyet éppen ezért éli meg traumaként.Ezért nem érdemes ilyenekről tudomást szerezni csak a lelki nyugalom bánja.Az állandó féltékenységi jelenetek meg pont azt váltják ki ,hogy aki eddig nem is gondolt megcsalásra ,az éppen ezért félremegy, hogy legyen már alapja a félténykedésnek.
2011. szept. 30. 16:05
77/107 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy en a paromat a munkahelyen ismertem meg, es ot ev ismeretseg utan jottunk ossze.Boven volt alkalmam latni, hogy emberileg milyen, hogy viselkedik, milyen a hozzaallasa, es en ot, mint embert, hihetetlenul tisztelem.Eleinte mint ferfi, egyaltalan nem vonzott, de amikor lattam, hogy milyen korrekt, gerinces, egyenes, tisztelettudo de megis erelyes, lehetetlen volt nem beleszeretni.Engem ezek a tulajdonsagai fogtak meg.Es el se tudnam kepzelni rola, hogy titokban k.rvaknak irogat a neten.Naki is vannak igenyei, amiket velem kozol, persze o sincs fabol.De elegg erett ahhoz, hogy ne legyen szuksege ilyen kapcsolatokra mellettem.
2011. szept. 30. 16:15
78/107 anonim válasza:
12:55 jól megmondtad leírtad az igazságot és még sokan mások.Van prosti ismerősöm,és domina is(szex mentes)Nos elsem bírjátok képzelni hány meg hány nős férfi jár a nőhöz.Sőt 10ből 9 az,miért? Mert ti hiába azt hiszitek hogy,mindent de mindent megadtok még sem így van.Mikor látom és hallom miközben mesélni az agyam eldobom.
Domináról meg annyit hogy ő nem szexel,de nagyon sok szolga pasi jár hozz,holott otthon feleség gyerek várja,és a feleség mit sem sejt erről mert nem meri elmondani.Azt kérik tőle hogy pisiljen a szájukba,kakiljon a melkasukra,rugdossa őket lábon,fejem ahol csak éri,nyalja a talpát és így tovább,vagy rosszabbik esetben kiviszi az erdőbe s ott veri el pálcával,volt akinek kevés volt az hogy véresre verte.
2011. szept. 30. 16:44
79/107 anonim válasza:
Hat persze, nektek k.rvaknak mas vigaszotok sincs, csak ez, hogy azzal altatjatok magatokat, hogy MINDEN pasi boldogtalan lenne nelkuletek....pedig nem igy van
2011. szept. 30. 16:52
80/107 anonim válasza:
16:44! Hát hívjanak csak téged vagy az ismerősödet, nincs ezzel semmi baj. Csak a normális nőket kerüljék el messziről. Selejt emberek a selejtekkel kezdjenek, tudod hasonló a hasonlóval. Én az ilyeneken jókat röhögök, de ha ilyen pasi kezdeményezne nálam, azt lehánynám. Érzed a különbséget? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!