Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem elment...

Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..

tanàcstalan vagyok

36/ N

2011. szept. 30. 11:48
 71/107 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne kamu? Velem is megtörtént már ugyanez. Nehogy azt gondold, ez olyan lehetetlen dolog.
2011. szept. 30. 15:32
 72/107 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, most írta a kérdező, hogy ő írta ki a kérdést...sajnálatos hogy a az ilyen pasik miatt és a mai pénztelenség miatt nem lehet gyereket szülni családot alapítani.
2011. szept. 30. 15:45
 73/107 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem hogy legkésőbb este boritod a bilit. Kérlekszépen,ird le aztán mi történt. Egyet mondok: ha gyereket akarsz ettől,akkor csak abban az esetben tedd ha kész vagy egyedülálló anyának lenni,és ezer% ban biztos vagy benne hogy fizikailag,lelkileg,és pénzügyileg is megbirkózol a feladattal.
2011. szept. 30. 15:46
 74/107 anonim ***** válasza:
100%
En el se tudnam kepzelni a paromrol, hogy megcsal.Annyira szeret, es olyan egyenes, nyilt, mindent megbeszelunk, biztos vagyok benne, hogy sosem menne felre, foleg nem egy prostival.Akkor 67-es, szerinted en hulye vagyok, hogy megbizok benne??hidd el, nem minden pasi olyan, amilyennek te beallitod oket.van, aki tud uralkodni az allati osztonein.
2011. szept. 30. 15:51
 75/107 anonim ***** válasza:
28%
Meg jo, hogy azt el tudtam olvasni, mielott leszedtek:-)
2011. szept. 30. 16:05
 76/107 anonim ***** válasza:
36%
Van egy szerény kisebbség aki nem lép félre soha egy hosszú kapcsolat alatt,de statisztikailag ez a kevesebb .Eleve a házasságok fele tönkremegy ,ez az alap.A másik felében meg nagyrészt időnként csalogatják egymást suttyomban.Mindenki nem tartozhat a boldog(?) 10-20%-hoz akik együtt élnek holtodiglan mint a szerelmes galambok!Aki meg félrelép annak a párja is pont ugyanúgy elhiszi ,hogy a másik soha nem tenne ilyet éppen ezért éli meg traumaként.Ezért nem érdemes ilyenekről tudomást szerezni csak a lelki nyugalom bánja.Az állandó féltékenységi jelenetek meg pont azt váltják ki ,hogy aki eddig nem is gondolt megcsalásra ,az éppen ezért félremegy, hogy legyen már alapja a félténykedésnek.
2011. szept. 30. 16:05
 77/107 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy en a paromat a munkahelyen ismertem meg, es ot ev ismeretseg utan jottunk ossze.Boven volt alkalmam latni, hogy emberileg milyen, hogy viselkedik, milyen a hozzaallasa, es en ot, mint embert, hihetetlenul tisztelem.Eleinte mint ferfi, egyaltalan nem vonzott, de amikor lattam, hogy milyen korrekt, gerinces, egyenes, tisztelettudo de megis erelyes, lehetetlen volt nem beleszeretni.Engem ezek a tulajdonsagai fogtak meg.Es el se tudnam kepzelni rola, hogy titokban k.rvaknak irogat a neten.Naki is vannak igenyei, amiket velem kozol, persze o sincs fabol.De elegg erett ahhoz, hogy ne legyen szuksege ilyen kapcsolatokra mellettem.
2011. szept. 30. 16:15
 78/107 anonim ***** válasza:
33%

12:55 jól megmondtad leírtad az igazságot és még sokan mások.Van prosti ismerősöm,és domina is(szex mentes)Nos elsem bírjátok képzelni hány meg hány nős férfi jár a nőhöz.Sőt 10ből 9 az,miért? Mert ti hiába azt hiszitek hogy,mindent de mindent megadtok még sem így van.Mikor látom és hallom miközben mesélni az agyam eldobom.

Domináról meg annyit hogy ő nem szexel,de nagyon sok szolga pasi jár hozz,holott otthon feleség gyerek várja,és a feleség mit sem sejt erről mert nem meri elmondani.Azt kérik tőle hogy pisiljen a szájukba,kakiljon a melkasukra,rugdossa őket lábon,fejem ahol csak éri,nyalja a talpát és így tovább,vagy rosszabbik esetben kiviszi az erdőbe s ott veri el pálcával,volt akinek kevés volt az hogy véresre verte.

2011. szept. 30. 16:44
 79/107 anonim ***** válasza:
90%
Hat persze, nektek k.rvaknak mas vigaszotok sincs, csak ez, hogy azzal altatjatok magatokat, hogy MINDEN pasi boldogtalan lenne nelkuletek....pedig nem igy van
2011. szept. 30. 16:52
 80/107 anonim ***** válasza:
87%
16:44! Hát hívjanak csak téged vagy az ismerősödet, nincs ezzel semmi baj. Csak a normális nőket kerüljék el messziről. Selejt emberek a selejtekkel kezdjenek, tudod hasonló a hasonlóval. Én az ilyeneken jókat röhögök, de ha ilyen pasi kezdeményezne nálam, azt lehánynám. Érzed a különbséget? :)
2011. szept. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!