Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem elment...

Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..

tanàcstalan vagyok

36/ N

2011. szept. 30. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezzél rà, ha nem most történt. Nem vettél észre rajta semmilyen vàltozàst?
2011. szept. 30. 12:54
 32/107 anonim ***** válasza:
10%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:32

Az hogy te azt hiszed még soha nem csalt meg az nem azt jelenti hogy tényleg nem.A férfiak nagyon jól tudnak titkolózni ,én ahányat ismerek és van régi tartós kapcsolata az mind egy szálig elkalandozott már van aki egyszer van aki többször..Elég csak melóhelyen körbenézni az ÖSSZES házas férfi udvarolgat ide oda ,csak egy kósza igenre várva.Hiába a fullos feleség.Mint ahogy a kérdező sem tudta volna meg soha ,ha nem annyira béna a férje ,hogy nem törli az emailt.Az nem megy félre akiben már kialudt a szexuális vágy ,a "mamával" is csak havonta egyszer ungabunga,meg aki folyamatos kontroll vagy alkalomhiány miatt nincs semmi lehetősége nőzni.

2011. szept. 30. 12:55
 33/107 anonim ***** válasza:
65%

Hát szerintem azért egy ballépés miatt egy jól működő kapcsolatot nem kéne felrúgni. Ez azért közel sem akkora probléma, amit ne lehetne megbeszélni.

Amúgy én is egyetértek azzal, hogy nem az érzelmekkel van itt gond, akkor szeretője lenne, ez tuti annak a jele, hogy van valami vágya, amit nem kap meg.

F

2011. szept. 30. 12:55
 34/107 anonim ***** válasza:
19%
Hagyni kéne a fenébe,válni ezért hülyeség, megemlíteni meg lehet, valószínűleg heves tagadás lesz a válasz ,meg hogy ez csak levelezés szinten ment ,nem volt akció stb
2011. szept. 30. 12:57
 35/107 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem erről nincs mit beszélni..

Ha megszületne a baba és 6 hétig sőtt még tovább is akár nincs szex, akkor mit csinálna?

Ha 2,5 év után megtesz ilyet, mi lesz 5,10 vagy több év után.

Örülj hogy kiderült milyen is valójában, mielőtt gyereketek lett volna.

Ne tedd tönkre az életed egy ilyen házassággal, mert szerintem tök mindegy hogy elment-e vagy nem, a szándék felmerülése is váló ok!!!

2011. szept. 30. 13:01
 36/107 anonim ***** válasza:
19%
13:01 ha a szándék felmerülése is válóok, akkor a házasságoknak nem fele végződne válással, hanem 99%-a. Szállj le a földre.
2011. szept. 30. 13:03
 37/107 A kérdező kommentje:

Nem nem vettem észre rajta semmit...visszajöttem a pàr napos utamrol és mentünk együtt nyaralni..tökéletesen titkolta!!

Emlékszem arra napra vissza néztem a telefonoban a dàtumot,irt nekem Sms-t,hogy majd holnap hiv mert koràn àgyba akar menni mert fàj a feje.. én meg ohh dràgàm persze pihend ki magad...az Emailben meg irta a nönek,hogy az egész éjszakàt vele akarja tölteni...undorito..

Hànyingerem van ettöl...

2011. szept. 30. 13:03
 38/107 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak.okosat én sajnos nem tudok írni.Mérlegelj mennyire fontos.Mi a fontos.Ha k..hoz ment akkor nem az érzelemmel van gond,akkor szeretője lenne.Persze ez nem mentség.Sajnos én is hasonló cipőben vagyok csak az én párom nem k...ni jár hanem szeretője van.Csak nem tudom bebízonyitani
2011. szept. 30. 13:07
 39/107 anonim ***** válasza:
100%

Akkor biztos, hogy elment vele csak nehogy az is kiderüljön, hogy felvitte a lakàsotokba.

Nem vagy könnyü helyzetben, de nekem nem lenne hozzà gusztusom az is biztos soha az életben.

2011. szept. 30. 13:09
 40/107 anonim ***** válasza:
100%
Te szegény! :( Majd írd már meg mit szól, amikor felelősségre vonod! Hátha csak félreértés, és mégsem találkozott azzal a nővel...
2011. szept. 30. 13:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!