Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem elment...

Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..

tanàcstalan vagyok

36/ N

2011. szept. 30. 11:48
 61/107 anonim ***** válasza:
100%

14:07

Akkor te sem vagy érzelmileg elengedve. Azt hiszed, hogy csak a dugàs létezik egy kapcsolatban?

Különben is a kérdezõ megtett neki mindent, én ùgy gondolom, hogy a férjed egy kicsit zavaros vagy beteges, màr ne is haragudjàl meg érte.

2011. szept. 30. 14:26
 62/107 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, vannak olyan kívánságok, amit otthon nem merne kérni. Fodrászként volt 1-2 vendégem ebből a körből, hát leírni se merném, miket meséltek, hogy a pasik miket kértek. Ezeket biztos, hogy otthon nem kérné, mert félne, hogy kiakadnál, másrészről lehet, hogy nem is szeretné, hogy te azokat megcsináld. Elvileg a gyereke anyja leszel.
2011. szept. 30. 14:40
 63/107 A kérdező kommentje:
Uristen..ehez màr nemtudom mit szoljak..mindenesetre érdekes vàlaszokat kaptam ...köszönöm..
2011. szept. 30. 14:47
 64/107 anonim ***** válasza:
100%
Harmincon felül azért már mindenki ismeri magát. Tudja, hogy ő hűséges vagy csaló, képes kötődni és elköteleződni vagy sem. Ha ő a változatosságra, váltott partnerekre, az ezzel járó izgalomra vágyik, maradjon független, éljen, ahogy neki tetszik. Aki ennek ellenére házasodik, az szándékosan félrevezeti a másikat, vagyis semmibe veszi, hiszen annak hazudunk, aki nem jelent nekünk semmit. Ha ő szeretne, tisztelne, akkor nem tenne ilyet. Persze utólag úgyis megmagyarázza, de az csak szerecsenmosdatás. A párodnak erősítenie kellene téged, nem tönkretenni. Ő nem a párod.
2011. szept. 30. 14:53
 65/107 anonim ***** válasza:
100%
No igen, hátadra..., de azt én döntöm el, hogy egyáltalán köszönök-e egy ilyen vágyakkal rendelkező embernek, nemhogy feleségül menjek hozzá. Vagy?
2011. szept. 30. 14:56
 66/107 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak ezeknek az embereknek fontos a látszat, a boldog család, jó munka. Aztán így élik ki a perverziójukat. A férjed nem biztos, hogy ilyen, de beszélj róla vele. Bár én 2 lábbal, ha az enyém ilyen szutykokhoz járna. Csak megsúgom, simán csinálják gumi nélkül, már csak ezért is számon kérném.
2011. szept. 30. 15:05
 67/107 anonim ***** válasza:
14%
Mindenki hazudik,még magának is.Párt meg azért választanak mert népszokás és elvárás vagy /és szerelmi fellángolás.A férfi nem monogám minél több nővel összejönni,ez van a génjeiben,a nő inkább hűséges mert gyereket fel kell nevelni és ez az érdeke.Vannak népek ahol a többnejűség is megengedett,ami szerintem sokkal inkább megfelelő az emberi faj alapvető természetének.
2011. szept. 30. 15:12
 68/107 A kérdező kommentje:
Jo volt megosztani valakivel a bànatomat..most ugy érzem senkinek nem mondanàm el mert ÉN széggyellem a dolgot rémesen megalàzott..inkàbb elmondtam mindenkinek...Kedves Nö tàrsaim,tanujatok ebböl,inkàbb menjetek Internet kàvézoba..talàn jobb az ilyet nemtudni..
2011. szept. 30. 15:13
 69/107 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jobb tudni, mint így leélni egy életet.
2011. szept. 30. 15:19
 70/107 anonim ***** válasza:
11%
Amúgy szerintem kamu kérdés.
2011. szept. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!