Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A férjem elment...

Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..

tanàcstalan vagyok

36/ N

2011. szept. 30. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
20%
Most felrúgsz egy olyan kapcsolatot ami teljesen jól működik,talán 1-2év alatt találsz egy másik palit akivel nagyjából el tudsz lenni,megint eltelik 2-3 év vele újra nyomozgatni fogsz és újra be fogod buktatni őt is, de ha rutinos akkor csak a gyanú árnyéka lesz rajta, vele is szakítasz ,aztán így tovább a végtelenségig? Nem kell nyomozgatni ,ha amúgy minden oké ,legyen ennyi elég!
2011. szept. 30. 13:12
 42/107 A kérdező kommentje:
Na ez semm jobb,és ha közelit hozzàd nem jut az eszedbe az,hogy épp most volt egy màsikkal? Nem sirod el magad?Én félek ettöl ha közelit hozzàm ...nemtudom,hogy mit reagàljak..szeretem és gyereket akarok..de ugyanakkor valahol ez a tudat..?? Most kezdjek el uj kapcsolatot az évekbe is telhet mire olyat talàlok,lekések a csalàdalapitàsrol..
2011. szept. 30. 13:13
 43/107 anonim ***** válasza:
100%

Ja akkor mi feleségek fizessük be prostihoz a párunkat!

Ha ez nem válóok akkor mi kellene még?

Hány nemi betegséget hozzon haza? Mindenki azt tesz a saját életével amit akar, de én ilyet nem tűrnék meg.

Nem hinném hogy normális ha egy férj prostikkal levelezik, és nemis általános dolog.

13:01

2011. szept. 30. 13:16
 44/107 Dottorre ***** válasza:
29%
Nem értek egyet az utolsóval. Nem kell homokba dugni a fejed azért, mert szereted. MIndneképp szembesíteni kell, mert nem kizárt, hogy -amint már írtam - csak neked nem meri elmondani a vágyait. Ettől még a kapcsolatotok szerintem mehet tovább. Viszont lélekben ezt majd neked is rendbe kell rakni. Szerintem nézz utána neten erotikus társkereső oldalakon (jellemzően eropolis, de csomó ilyen van) hogy ennek a nőnek pontosan milyen "szolgáltatásai" vannak... abból sokkal többet meg fogsz tudni Te is.Szeritnem le kell ülni megbeszélni. Előttem valaki írta, hogy biztos válóok lenne, ő is könnyen beszél, mert nem vele történt meg. Szerintem a k*rvázás kevésbé megcsalás, mint a megcsalás, és nem egy útszélivel csinálja,hanem, ha jól tippelem egy luxusprostival, ami még csak annyira nem is koszos, sőt ha kérsz, még számlát is ad. A lényeg, hogy nem biztos, hogy el kell dobni magadtól a pasit, ha képes vagy lenyelni ezt előbb-utóbb neki, de azt nyomatékosítani kell, hogy miért, és többet ne... inkább kérjen tőled...
2011. szept. 30. 13:17
 45/107 A kérdező kommentje:
13.12 ez azért nem ilyen egyszerü ha szereted a màsikat..de van igazad is az éveket tekintve..amugy meg nem nyomozgattam elvitték a gépemet ujra telepiteni és a férjem ide adta az övét,hogy hasznàljam neki Apple van nekem Windows az Apple gépen sajnos rossz gombot nyomtam meg..nem nyomoztam,véletlen volt..
2011. szept. 30. 13:18
 46/107 anonim ***** válasza:
74%

te hülye vagy, bocs de így van

mi a fenét rágódsz még ezen, kérdezz rá ha tagad mondjad neki hogy láttad a levelezést, ha beismeri akkor pedig pakolj

ha egyszer megcsalt megteszi máskor is

és ennél a hapsinál csak jobbat fogsz találni, ha meg gyereket szeretnél akkor lesz gyereked tök mindegy hány éves leszel

én egyik év októberében döntöttem el hogy nem várok tovább arra hogy az akkori sráccal komolyabb irányba terelődjön a kapcsolatunk, meg is mondtam neki hogy eddig tartott és nem tovább, és decemberben pedig megismertem a jelenlegi párom aki a gyermekem apukája.

szóval ne is gondolj arra, hogy évekbe telik még találsz másikat

2011. szept. 30. 13:24
 47/107 A kérdező kommentje:
Kiderült az emailböl mit akart..ami egy olyan dolog volt amit tölem is megkap..és ahogy észrevettem szereti is és elégedett is ha velem van,én teszem a dolgom az àgyban,és figyelem mi az a mi tetszik neki,nem vagyok önzö,nekem fontos volt mindig is,hogy neki is jo legyen,ez fontos egy kapcsolatban..és régebben mondtam is neki,ha ugy nem jo ahogy én csinàlom,szoljon,vàltoztatunk rajta
 48/107 anonim ***** válasza:
7%
Ebből is látszik,rutintalan, ha nyomot hagy és oda is adja a számítógépét!Nem kell rá haragudni ,kipróbálta ennyi..ez nem megcsalás.Fertőzéstől sem kell félni ,gumival mennek az ilyen akciók, a ku rvának sem éri meg a fertőzésterjesztés,rontaná az üzletét.
 49/107 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kérdező! Szerintem te egy erős és sikeres nő vagy! Vagy tévednék? Lehet, hogy a párod pedig egyszerűen egy olyanra vágyott, aki felett uralkodhat. Mert a pénzért vett szex szerintem nem szól másról. Ha igazam van, akkor én a helyedben nem neki szülnék gyereket. plusz még orvoshoz is elmennék, mert lehet, hogy valamilyen betegséget haza is vitt a párod az ilyenektől...
2011. szept. 30. 13:37
 50/107 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy ez nem megcsalás, utolsó? Ne idegelj már. Ha használ gumit, akkor szerinted minden oké? Te beteg vagy.

Én borítanám a bilit, és azután döntenék. Értem, hogy 36 évesen nem akarod tovább tologatni a gyerek kérdést, de a 2,5 éves kapcsolat nekem olyan rövidnek tűnik, hogy egy ilyen húzást csak úgy elfelejts.

2011. szept. 30. 13:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!