Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal
2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
tanàcstalan vagyok
36/ N
Off:
Az első tényleg egy marha. :) Gondolom abból a fajtából, akit idejekorán megtermékenyített valami kaszanova, aztán otthagyta a gyerekkel együtt, mert miután a gyereket kipipálta, házisárkánnyá változott huszonévesen. Aztán most eljátssza sikeres boldog nőt, közben sík depressziós, mert nem talál pótapukát, a gyerekétől pedig idegbajt kap.
Szóval inkább 36 évesen biztos alapokon állva és értelmes férfival legyen az a gyerekprojekt...
Kérdező, én úgy vágnám ki ezt a hapsit, mint macskát...
Azért arról bizonyosodj meg, hogy valóságos-e a levél, nem-e valami tréfa, vagy bármi.
Én a helyedben inkább megfigyelném, hogy tényleg készül-e valahova. Vagy közös programra hívnám akkorra, hogy vajon mit mond, miért nem ér rá. Aztán ennyi, ha tényleg nő van a dologban (főleg ilyen), akkor repülhet.
Oké, hogy azt tanácsolják előttem, hogy beszéld meg vele... Hát és akkor mi lesz, beszélgettek, azt ígéri nem lesz ilyen, nem is volt, bármi. Vagy épp te leszel a bűnös, mert beleolvastál a leveleibe...
Mindenesetre igen kicsi az esélye, hogy bevallja miért tette és mit keres ami belőled hiányzik és hogy eztán jobban figyeljetek egymásra, stb.. a pasik ehhez gyávák. És ha mégis ez történne, egy ilyen jó beszélgetés, akkor sem tudnék teljesen megbízni benne a jövőben...
köszönöm a vàlaszokat...összeszedem magam és a fejéhez vàgom...soha nem iszom alkoholt de ma fogok
szép napot mindenkinek
Elöször is az elsö olyan buta mint a raklap.
Másodszor nem olvastam el a valaszokat, es lehet h ezt mar valaki irta elöttem, de lehet ha annak a szerencsetlen ferjednek csak az "uj" izgalma kellett. valami ami uj. agyatlan, most mit mondjak? mert hiaba kellett neki az "uj" az ismeretlen izgalma, az kulonböztet meg minket az allatoktol, h mi tudunk uralkodni az ösztöneinken. Elvileg. De a véleményem akkor is az, h ne legyél egy állattal, hanem kezdj el pakolni, amikor megkerdezi, h mit csinalsz, akkor közöld, h tudod a dolgot, es mostantol annyi kurvincahoz mehet es annyiszor, ahanyszor csak akar.
36 evesen fiatal vagy még, h lekösd magad egy gyerekkel egy hulye mellé, aki nem bir uralkodni magán.
Mindig felb**som magam a kommenteken, mennyi gyö kér van itt!!
Háát, kedves kérdező, ha az én férjem csinálna ilyet, biztos agyonvágnám. Nálam ez válóok lenne. Ez még a megcsalásnál is dúrvább, mert egy útszéli senkiházi kurv@val szexel pénzért..undorító...
Nah így mellém még az agyba sem tehetné be a lábát, nem hogy a fütyijét még egyszer oda..
Ne haragudj, de ez borzalmas, én a helyedben kidobnám ezt a férfit, és megaláznám, ahogy csak tudom. Kötelet érdemel az ilyen.
Ne igyál, mert attol nem lesz jobb. föleg ha soha nem szoktal, mert még elborul az agyad. az ilyent tiszta fejjel kell kidobni, h lássa, h teljesen a tudatában vagy nnak, h mit cisnalsz, h ez a cselekedete lapátot von maga utan! Amugy azzal a valaszoloval ertek egyet aki azt mondta h menj el a megbeszelt talalkahelyre kicsit korabban, vard meg a ferjedet, es közöld, h akkor most valoper.
Remelem nem vagy terhes.
"Mi van??? Miért? A 36 éves már annyira öreg, hogy dögöljön meg?"
Nos, ahhoz képest, hogy itt mindenki egyetért velem (mármint azzal amit leírtam), jól lepontoztatok! KÖSSZENTYŰ
Tehát akkor minden férfi félre megy x idő után?? Ugyan....butaság
Kérdező: Az alkohol nem old meg semmit sem, próbáld ezt megbeszélni a férjeddel, ha nem megy vágd ki és legyél nagyképű. Nem érdemelt meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!