Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal
Figyelt kérdés
2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
tanàcstalan vagyok
36/ N
2011. szept. 30. 11:48
101/107 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meg fogjuk tudni, talàn lehet szegénykém siràs közepén van, vagy eküldte a pàrjàt és most azt sem tudja, hogy mi legyen.Vagy az is lehet, mentek megünnepelni, hogy az emailnek nincs semmi alapja.
102/107 anonim válasza:
Akárhogy döntöttél, a te döntésed! Kívánom, hogy boldog légy!!!
103/107 anonim válasza:
Na mi van mar? jöhetne egy kis fejlemeny!
104/107 anonim válasza:
Sokan abban a hitben élnek, hogy a hímek(számomra nem férfi aki prostihoz jár) a szexért mennek prostihoz. EGY FRÁSZT!
Uralkodni mennek. Hiába meg trabanttal, suzukival, amint odaadja a pénzt, ott ő a vezérigazgató, a manager, a fontos ember, akinek egy nő lesi minden óhaját.
Akin a férfi uralkodhat.
Ez erről szól.
105/107 anonim válasza:
Ez ritka nagy hülyeség amit írtál ,előző.Akkor étterembe sem enni járunk hanem ugráltatni a pincért.. A dominák is elég jól megélnek,azt hiszem.. Főként a lényegretörő kerülőutak nélküli szexért mennek a férfiak,bár vannak akik beszélgetni is.És azért is ,mert olyan dolgokat is kérhetnek amit egy "normál" kapcsolatban lehet elutasítana a párjuk.
106/107 anonim válasza:
Szerintem nem irt hülyeséget.
107/107 anonim válasza:
Igen, vannak bőven ilyen beteges faszik.
De mi nők, hol legyünk dominák ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!