Mit tegyek? A férjem elment egy prostituàltal
Figyelt kérdés
2.5 éve vagyunk együtt,épp elkezdtük a gyerek projektet,véletlenül talàltam egy emailt amiben lebeszélte egy "hölgyel" mikor,hol és mennyibe kerül a dolog...szeretem a férjemet és nagyon jo a szexuàlis életünk soha semmire nem mondtam neki nemet..miért tesz ilyet egy férfi?? Nem szoltam neki még,hogy tudok erröl..
tanàcstalan vagyok
36/ N
2011. szept. 30. 11:48
92/107 anonim válasza:
Gyerekek,szerintem ezt nem itt kéne...
93/107 A kérdező kommentje:
Lefogom irni ha kiboritom a bilit!! Igérem..sajnos ma este késön jön haza és reggel koràn elmegy ( munka) mondja ö...Naja ..
2011. szept. 30. 21:19
95/107 anonim válasza:
Okosan tedd a dolgodat, és valóban vàrjuk, hogyan és mint reagàlt.
96/107 anonim válasza:
18:07 figyelmedbe ajánlom hogy ne rólam beszélj és ne is említs ebbe!!!!!!!!!!!!
97/107 anonim válasza:
Ezekután mit akarsz tőle? Tudnál úgy élni évekig (évtizedekig), hogy na, ma hol járhatott? Holnap hova megy?
Tudnál úgy vele lenni, hogy nem az kattan be az agyadba, hogy azzal a másikkal is ezt csinálta? Felelj magadnak őszintén!
98/107 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok, végül mi történt...
99/107 anonim válasza:
nem fog itt semmi sem történni, mert a kérdező egy tutyi mutyi megalázkodós alak. ha nem így lenne akkor már rég a férje fejére borította volna a számítógépet, nem pedig itt kérdezősködne, hogy mit csináljon. Elhagyni nem fogja, mert be van pánikolva, hogy nem talál másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!