Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok a 13...

Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?

Figyelt kérdés

Az összeg 170 ezren felül van...

Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$

2011. szept. 4. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kamu. Egy 13 évesnek nem fogják kiadni a Telenor üzletben a céges számla összegét. Még személyije sincsen, gondolkozzatok!
2011. szept. 4. 20:19
 82/86 A kérdező kommentje:

Samsungom van,ennyit írok.

Amúgy kiadják,mivel a csajszi,aki bent volt ismerte anyát és tudta,hogy én vagyok a lánya.

De mindegy,megoldódott a dolog,anya nem mondott rá semmit,csak hogy majd megbeszéljük

A normális,segítőkész,nem trágár válaszokat köszönöm !

2011. szept. 4. 20:39
 83/86 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés kamu... valaki nagyon unatkozik. Dolgoztam mobil szolgáltatónál, a számlákat EGYENKÉNT könyvelik le TELEFONSZÁM alapján, attól függetlenül hogy valaki vagy cég nevén több előfizetés van!!!! Ilyenkor, az ügyfél kérheti, hogy a számlák mellett egy összesített számlát is küldjenek, de max. ennyi, ezt az összesített számlát pedig biztos nem adják ki senkinek (csak a saját számlájához tartozót), főleg nem, ha az ügyfél jogi személy...
2011. szept. 4. 20:49
 84/86 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, azt elfelejtettem még írni, hogy van egy plafon, ami után először értesítést küldenek az egyenlegről és van egy másik plafon, ami után automatikusan befagyasztanak.
2011. szept. 5. 12:45
 85/86 anonim ***** válasza:

Ez 2024-ben is sok basszus de baromira, nekem és a családnak kb 20 egy hónapra az internet, telefon, tv, mobilnet...

Most is ostorozom magam mert véletlen leugattam 1500-at

szept. 22. 23:22
 86/86 anonim ***** válasza:
#85, 13 éve teljesen màs roaming meg data díjak voltak, egyáltalán nem volt meglepő akkoriban egy ilyen telefonszámla külföldi tartózkodás esetén
szept. 23. 02:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!