Szülők, ti mikor viselkedtek így a lányotokkal?
találkozgatok egy sráccal, és elmentem párszor vele sétálni. anyum is ismeri, vagyis futólag, és rendes srácnak tartja.
anyám felhívott, hogy induljak haza... kb. 9körül értem haza, és kérdezte, hogy
'mikor óhajtottál haza jönni?'
mondtam, hogy 'már indultunk haza'.
utána kérdezte, hogy 'merre jártatok?'
mondtam, hogy a parkba, meg összevissza..
És úgy csinált, mintha nem hitte volna el.. mondtam neki, hogy nem mentem ki a városból, meg semmi ilyesmi..ő meg rávágja, hogy "aha" ilyen gúnyosan, hogy ő nem hiszi el..
mondom neki ' hogy látom mennyire hiszel nekem' ő erre, hogy 'hiszek én' olyan hangnemben ezt is, hogy nem hiszi el igazából.
elég régóta egyedül van, és mióta a sráccal találkozgatok, fura lett...
anyám féltékeny rám, vagy mi baja van ?
kicsit zavaros, de nagyon bánt, hogy nem tudom mit akar ezzel...
17L
nem féltékeny.
Téged félt. És talán attól, hogy magára hagyod.
Foglalkozz vele is.
Drága, honnan tudjuk?
Mondtad neki, hogy mikorra érsz haza? Szóltál, hogy elmész? Lehet az volt a gond, hgy nem szóltál, hogy hova mész és meddig.
Szűz vagy még? Lehet attól félt, hogy lefekszetek.
Lehet, hogy attól fél, hogy te is elhagyod.
dehogy hagyom magára.
mindig mondom, hogy megyek vele ide oda, de mindig nélkülem megy. :(
sokat beszélgetünk, meg minden... de most annyira nem önmaga :S és félek, hogy majd tilt, vagy bármi :(
nem mondtam neki, mert tudja hogy nem maradok ki estéket, sosem tettem..
igen szűz vagyok, de ismeri a srácot és rendesnek tartja, és tudja hogy nem az utcán fogom elveszteni.. mert sosem csalódott bennem
igen félt téged, tudod, mert ahogy le is írtad futólag ismeri a srácot. Tudod a mai világban egy szülő fejében sok minden átfut, megerőszakol, meggyilkolászna a parkban késő este és ilyenek.Még ha te bízol is a párodban, az anyukád nem ismeri, ezáltal nem tud benne bízni. És ezt nem várhatod el tőle ilyen feltételek mellett.
ismerkedjenek össze és mikor elmész otthonról mondd meg merre mentek.
Én 28 vagyok nagypapámmal élek, de ha elmegyek szólok hova és kb. mikor érkezem, nem azért mert elvárja, hanem, mert tudom, hogy félt. Ha később megyek felhívom ugyanezért.
Kicsit adj te is lejjebb a dacodból és engedd be az életedbe, ne akard kizárni.
ráadásul 17 évesen amúgy is "kutya kötelességed" beszámolni mikor hol vagy. Ha netán neadja isten történik valami veled őt vonják felelősségre kiskorú veszélyzetetése miatt.
Kicsit láss túl magadon.
jó rendben. köszönöm a válaszod.
most már elmondom neki mikor kivel, és hol vagyok :)) így tudom, hogy ő is nyugodt
remélem jobban fog bízni bennem mert nagyon rossz érzés ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!