Szülők, ti mikor viselkedtek így a lányotokkal?
találkozgatok egy sráccal, és elmentem párszor vele sétálni. anyum is ismeri, vagyis futólag, és rendes srácnak tartja.
anyám felhívott, hogy induljak haza... kb. 9körül értem haza, és kérdezte, hogy
'mikor óhajtottál haza jönni?'
mondtam, hogy 'már indultunk haza'.
utána kérdezte, hogy 'merre jártatok?'
mondtam, hogy a parkba, meg összevissza..
És úgy csinált, mintha nem hitte volna el.. mondtam neki, hogy nem mentem ki a városból, meg semmi ilyesmi..ő meg rávágja, hogy "aha" ilyen gúnyosan, hogy ő nem hiszi el..
mondom neki ' hogy látom mennyire hiszel nekem' ő erre, hogy 'hiszek én' olyan hangnemben ezt is, hogy nem hiszi el igazából.
elég régóta egyedül van, és mióta a sráccal találkozgatok, fura lett...
anyám féltékeny rám, vagy mi baja van ?
kicsit zavaros, de nagyon bánt, hogy nem tudom mit akar ezzel...
17L
De bátyámnak is van barátnöje, több mint 2 éve, és a lányt pedig szereti, sosem bántotta, eddigi barátnőjét sem, soha.
Nem tudom mit csináljak most, mert ma is találkozni szeretnénk, de már anyámnak nem is merem mondani.. :S
Ne hazudj!
Próbáld ki azt,hogy a barátod elmegy érted,pár percig leültök beszélgetni anyukáddal(kedvére kifaggathatja)utánna mentek.
Isten ment hogy hazudjak neki.
Most elment dolgozni, a srác viszont később hív majd.
Szerintetek az jó ötlet, ha felhívom anyum, és megkérdezem hogy mit szólna hozzá? hozzátenném hogy időbe jönnék haza :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!