Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti hogyan viselked...

Lányok/nők! Ti hogyan viselkedtek, ha szakítani/válni akartok?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul érzem magam, félek, aggódom, 30 fölötti férfi vagyok. A párom 30 éves, 13 éve vagyunk együtt. Soha nem lépett félre egyikünk sem és a lány nem is az a típus. Voltak nehezebb időszakaink, de sosem veszekedtünk nagyokat, talán ha 10-15 alkalommal kaptunk jobban össze, akkor sokat mondok, ez kb 1db/év. Ezek is inkább a kapcsolat első-második évében. De egy 4-5 napja olyan furcsa lett. Mindent megcsinál, ennivalót készít, stb, csak kissé fagyos. Ha megkérdezem mi a baja, akkor a mostanában sűrű fej és gyomorfájásra panaszkodik. Ez valóban rossz lehet neki, alig bír enni, mert hasmenése lesz azonnal, stb. Volt orvosnál is, kapott gasztroent beutalót. Ha többször rákérdezek, hogy mi a baja, akkor is kitart emellett, ha nyomatékosabb vagyok, akkor meg azt mondja, hogy ne kötekedjek vele. De valahogy nem olyan, mint korábban. Nem viccelődik, nem úgy beszélgetünk, este nagyon korán lefekszik, reggel korán megy dolgozni. Az meg külön nagyon fájt, hogy vasárnapra bevállalt egy csereműszakot, én unalmamban elmentem bringázni és arrafelé is jártam. És nem láttam a kocsiját ott, ahol parkolni szokott. Felhívtam azzal, hogy nehogy ellopják vagy ilyesmi. Ő azt mondta, hogy a közeli bevásárlóközpont előtt hagyta, mert reggel bement oda. Én alapvetően soha nem voltam sem féltékeny, sem bizalmatlan, de körbenéztem és nem volt ott az autó. Bár ő este nagyon őszintének tűnően mondta, lehet, hogy tényleg csak benéztem a parkolót, nem is szeretnék ízléstelen gyanúsítgatásba kezdeni.

Csak nem tudom, mit tegyek? Erőlködjek, fosztorgassam, és még lehet, hogy hülyét is csinálok magamból és rosszat teszek a gyanúsítással és a kérdőre vonással vagy valóban lehet, hogy csak nincs túl jól és amíg kivizsgálják, meggyógyítják várjak? De valahogy félek, hogy mi van akkor, ha mégis rámunt, csak nehezére esik beismerni? Mondjuk előjele nem nagyon volt, 3 hónapja munkahelyet váltott, egy ffi kolléga van, akit kedvel, de én többre nem gondolnék. Valahogy nagyon rosszul érintene. Őt is féltem egy ilyen krízistől, mert azt tudom, hogy nem voltam közömbös neki és csak 13 évet eddig együtt töltöttünk. Én pedig szeretem, vele szeretnék megöregedni, de ha ez nem jön össze, nagyon távol áll tőlem a mocskolódás is meg a megalázkodás is. Szerintetek mi lehet itt? Nem akarom túlspilázni, mert lehet, hogy csak tényleg nem érzi jól magát.

2011. júl. 4. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem lehet terhes?
2011. júl. 4. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy ilyen betegség, amiről írsz, rohadt sz.ar dolog, és rányomhatja a bélyegét az ember kedélyállapotára, sőt a párkapcsolatára. Nővéremnek volt ilyen, láttam, milyen ez.
2011. júl. 4. 19:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit gyanús...nem szeretnélek ilyesztgetni,meg nem is biztos hogy rám kell hallgatnod,mert énis hasonló cipőben járok,csak én vagyok a nő.Szerintem légy résen,valami nem kerek.Remélem te szerencsésebb leszel mint én.
2011. júl. 4. 20:02
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha fagyos vagyok,nem komunikalok akkor pasi van a hatterben de ezt a ferjem altalaban rogton leszuri.nem csaltam meg sosem csak megtetszet egy masik pasi,par nap es keresztulmegy rajtam.

Most allok egy betegseg kivizsgalasa elott,ilyenkor feszult ,ideges vagyok.probalok kedves lenni,mindent megcsinalni,elfojtani az idegessegem de nem mindig sikerult.

Nem kell egybol rosszra gondolni,tarsd nyitva a szemed,nem tudni o melyik kategoriaba tartozik.

2011. júl. 5. 08:04
 5/15 A kérdező kommentje:

Most nagyon őszinte leszek: ha nem csal meg, de átmenetileg tetszik neki egy pasi, kissé felkavarja őt, aztán mégis rájön, hogy mi ketten vagyunk egy egész és csak "átmegy rajta", ahogy írod, azon én simán felülemelkedem és bocsánatos bűnnek tartom, mivel velem is esett meg hasonló a 13 év alatt kb 2-3 alkalommal, hogy tetszett egy másik lány, kissé jobban, mint egy sima utcai megbámulás, egy ideig fantáziáltam is rajta, de túlléptem az ügyön. Én ezt mindig úgy éltem meg, hogy még erősíti is a párkapcsolatot. Mert amikor kitisztult a fejemből a "mellékvágány", annyira hálás tudtam lenni a sorsnak, hogy Ő van nekem és annak is örültem, hogy ebből nem vett észre semmit, mivel nagyon nem szeretném megbántani őt. Ráadásul ezek a mellékvágányok túlontúl felszínesek és komolytalanok voltak az igazi párkapcsolatom súlyához képest. Tehát ha ilyen van én ezt még természetesnek is tartom.

A betegség dolog valóban nyomasztó, szegény ma is látszott rajta, hogy fájdalmai vannak és úgy ment el dolgozni. Nem vagyok egy túlzottan ezo-hívő, de úgy szeretném ezt az állítólagos 10milliós hatást, amit a mai napra írnak, erre fordítani, hogy Ő és a kapcsolatunk rendbe jöhessen.

2011. júl. 5. 09:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megtetszik egy másik pasi, és attól, hogy beteg vagyok, a munkahelyem előtt parkolok le, ahogy mindig szoktam, ha mégsem, akkor nem mondom azt, hogy a bevásárlóközpont előtt hagytam az autót, ha mégis, akkor tényleg ott hagytam. De Ő nem hagyta ott, és nem, nem a Te szemed nem ismerte fel, azt az autót amit minden egyes nap látsz, az elmúlt években, hanem Ő TÉNYLEG nem hagyta ott.
2011. júl. 5. 10:56
 7/15 A kérdező kommentje:
De most tényleg nem tudom mitévő legyek. Essek neki ajtóstól és ordítsam le a fejét? Miközben tényleg nincs jól és még arra is van esély, hogy tényleg ott parkolt, csak benéztem. Mindenkit végigkérdeztem a környezetünkben, senki nem látott semmi furcsát rajta. Egyszerűen vergődök, hogy csak én túlzom el a dolgot vagy tényleg baj van-e?
2011. júl. 5. 12:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy még az is életszerű, hogy oda parkoljon, mert volt már ilyen.
2011. júl. 5. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem Te vagy a nő? Ilyen férfit én még nem láttam. A csereműszakban, amit elvállalt, tudod kit cserélt le? Téged.
2011. júl. 5. 12:53
 10/15 anonim ***** válasza:

08:04es vagyok.

Az én férjem is elnézte ezeket a "megtetszett egy másik pasi"dolgokat,semmi nem történt.

Ha tényleg beteg,te eltudod róla képzelni hogy van eszében pasizni?én várnék a helyedben,ha nincs okod féltékenykedni,és mégis rárontasz közben meg csak beteg az nagyon hülyén jönne ki.

2011. júl. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!