Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti hogyan viselked...

Lányok/nők! Ti hogyan viselkedtek, ha szakítani/válni akartok?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul érzem magam, félek, aggódom, 30 fölötti férfi vagyok. A párom 30 éves, 13 éve vagyunk együtt. Soha nem lépett félre egyikünk sem és a lány nem is az a típus. Voltak nehezebb időszakaink, de sosem veszekedtünk nagyokat, talán ha 10-15 alkalommal kaptunk jobban össze, akkor sokat mondok, ez kb 1db/év. Ezek is inkább a kapcsolat első-második évében. De egy 4-5 napja olyan furcsa lett. Mindent megcsinál, ennivalót készít, stb, csak kissé fagyos. Ha megkérdezem mi a baja, akkor a mostanában sűrű fej és gyomorfájásra panaszkodik. Ez valóban rossz lehet neki, alig bír enni, mert hasmenése lesz azonnal, stb. Volt orvosnál is, kapott gasztroent beutalót. Ha többször rákérdezek, hogy mi a baja, akkor is kitart emellett, ha nyomatékosabb vagyok, akkor meg azt mondja, hogy ne kötekedjek vele. De valahogy nem olyan, mint korábban. Nem viccelődik, nem úgy beszélgetünk, este nagyon korán lefekszik, reggel korán megy dolgozni. Az meg külön nagyon fájt, hogy vasárnapra bevállalt egy csereműszakot, én unalmamban elmentem bringázni és arrafelé is jártam. És nem láttam a kocsiját ott, ahol parkolni szokott. Felhívtam azzal, hogy nehogy ellopják vagy ilyesmi. Ő azt mondta, hogy a közeli bevásárlóközpont előtt hagyta, mert reggel bement oda. Én alapvetően soha nem voltam sem féltékeny, sem bizalmatlan, de körbenéztem és nem volt ott az autó. Bár ő este nagyon őszintének tűnően mondta, lehet, hogy tényleg csak benéztem a parkolót, nem is szeretnék ízléstelen gyanúsítgatásba kezdeni.

Csak nem tudom, mit tegyek? Erőlködjek, fosztorgassam, és még lehet, hogy hülyét is csinálok magamból és rosszat teszek a gyanúsítással és a kérdőre vonással vagy valóban lehet, hogy csak nincs túl jól és amíg kivizsgálják, meggyógyítják várjak? De valahogy félek, hogy mi van akkor, ha mégis rámunt, csak nehezére esik beismerni? Mondjuk előjele nem nagyon volt, 3 hónapja munkahelyet váltott, egy ffi kolléga van, akit kedvel, de én többre nem gondolnék. Valahogy nagyon rosszul érintene. Őt is féltem egy ilyen krízistől, mert azt tudom, hogy nem voltam közömbös neki és csak 13 évet eddig együtt töltöttünk. Én pedig szeretem, vele szeretnék megöregedni, de ha ez nem jön össze, nagyon távol áll tőlem a mocskolódás is meg a megalázkodás is. Szerintetek mi lehet itt? Nem akarom túlspilázni, mert lehet, hogy csak tényleg nem érzi jól magát.

2011. júl. 4. 18:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Úgy látom 73%-kal két válaszoló is van. Mindenkinek köszönöm a fáradságot és szeretnék is reagálni minden közbevetésre.

Igen. Én vagyok a férfi a kapcsolatban. Miért? Egy férfi csak egy macsó vasdarab lehet, érzések nélkül. Akkor Te ha nő vagy, akkor sajnálatos, hogy csak ilyen férfival hozott össze a sors, ha férfi vagy, akkor meg az sajnálatos, hogy ki hogy él úgy ítél.

A jóindulatú női válaszolómnak: én is ebben reménykedem.

2011. júl. 5. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok a nő, és én vagyok mind a kettő 73%-os. Nem rosszindulatú akarok lenni, de ha Neked így tetszik, leszek az is. Nem azt akarom, hogy egy macsó legyél, aki vasdarab, érzések nélkül, hanem, hogy nyisd ki a szemed. Amíg Te tördeled a kezed, és sajnálod a barátnőd/feleséged, hogy szegény milyen beteg, és biztos azért van minden, addig Ő ezt kihasználja. Nem mondom, hogy ronts neki ajtóstól, de figyelj oda. Te tetted fel ezt a kérdést, tehát Te is érzed, hogy valami nem oké, ne nyomd el ezt a megérzést, a jóindulatú NŐ válaszadók miatt.
2011. júl. 5. 13:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Oké rendben, vettem az adást, csak annyira eltérő volt a hangvétel és a tartalom is a két beírásodban. Egyenlőre azt hiszem, hogy kivárok, mert jobb ötletem nincs, illetve jobban odafigyelek.
2011. júl. 5. 14:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Na közben kiderült minden. A parkolót én néztem be, de a gyomra az idegességtől fáj, mert úgy érzi, hogy ellaposodtunk és nem tudja, érdemes-e folytatni vagy sem. Én pedig vissza szeretném őt szerezni, csak nem tudom mi a jobb? Időt hagyni neki, vagy "zaklatni" a kérdéseimmel. Amúgy nem költözött el, csak fontolgatja.
2011. júl. 6. 13:48
 15/15 Pendulum92 ***** válasza:
Most mi a helyzet?
2012. dec. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!