Előttetek mer sírni a pasitok/férjetek? Ti hogy álltok ehhez, hogy viselkedtek ilyenkor?
Együtt sírtunk a pozitív teszt fölött :)
Amúgy meg egy teljesen természetes dolog, ahogy mi nők, a férfiak is begőzölhetnek időnként, amit ki kell ereszteni!
(Volt egy pasim, aki napjában 2-3 bőgőrohamot levágott, többnyire nyilvános helyeken, na az durva volt...)
PASIK, NEM SZÉGYEN A SÍRÁS!
6 éve vagyunk együtt a férjemmel. Nem láttam sírni addig, míg ki nem derült, hogy apukája rákos. Én már a kórházban bömböltem, ő tartotta magát egészen a kocsiig. Beültünk, és elkezdett sírni. Annyira zavarban volt, hogy felvette a napszemüvegét, a kis buta. A szívem majdnem megszakadt érte. Megbeszéltük, hogy nem szégyen, és igen is ki kell, hogy adja magából. Onnantól kb 6 hét alatt meghalt apósom, és minden délután sírtunk hazafele a kórházból.
Sztem ez nagyon szükséges ahhoz , hogy fel lehessen dolgozni egy problémát. Soha nem láttam ezért kevesebbnek, vagy kevésbé férfinek. 2 héten belül szülöm az első babánkat, és titkon reménykedem, hogy megleshetem végre akkor is mikor örömében fog könnyezni. Ettől színes az élet, hogy mertjük megélni a történéseket, ha jók, ha borzalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!